At trække stikket, og nyde sin familie...

Lykken er…

... At gøre lige præcis hvad ens hjerte gerne vil <3 

vegaswedddiiinngg

 

Så for den da! Så blev vi mand og kone. Vi vælter i tillykker – tak for jer <3 Der er selvfølgelig også nogle der har en negativ holdning til det… Det er jo en af de ting der følger med når man tager et valg om at være en offentlig person – jeg tager folks holdninger og meninger med, og den har de selvfølgelig lov at have (Så kære presse… Lad nu vær’ at lave en overskrift der hedder “Geggo efter bryllup: stop med at sig det er synd for min mor!”  – for det må folk gerne synes 🙂

 

Nogle har den holdning at det er synd for min mor at hun ikke er med til mit bryllup – men hvorfor er det kun synd for hende? Hvad med Cengiz’ familie? Mikkel, der er som en bror for mig, eller mine andre veninder, udover Burger? Cengiz’ kammerater? Det er nu engang sådan så jeg er den i hele verden der kender min mor allerbedst. Det betyder at jeg også fuldstændig helt og aldeles istand til at vurdere hvad der er synd og ikke synd for hende, af mine egne handlinger. Min mor er min bedste ven, min klippe og mit et og alt – og jeg havde aldrig gjort det, hvis ikke jeg var 100% sikker på at hun ville forstå mig. Vi holdte det hemmeligt af 2 simple årsager: 1 er fordi hun har taget røven på mig sååååå mange gange i mit liv og surpriset mig – nu havde jeg chancen! En anden ting var fordi det var en sjov “mission” – at skulle prøve at holde det hemmeligt. Tro mig – hun kunne have fundet på det samme 🙂 Og fordi vi vidste hun i sidste ende ville kunne grine af det. Sådan er min mor nemlig. I næste afsnit kan i se hendes egentlige reaktion efter hun lige har slugt den. 

Cengiz’ store drøm var at blive gift i Vegas – han indvilligede til det klassiske bryllup med alt hvad det indebærer af traditioner – han gik endda med til at blive gift i en kirke, selvom det egentlig var noget han altid har sagt han ikke ville! What a man… <3 Der er nogle der tror at Cengiz er muslim – Cengiz er ikke religiøs på nogle punkter, han spiser flæskesteg juleaften, og bajere med drengene når der ses fodbold. Så fik vi ihvertfald også lige manet dét rygte til jorden. Men fordi han gav sig, og sagde “Skat – vi gør lige præcis hvad DU vil” – så gav jeg mig da han pressede på “for sjov” da vi faktisk var på optagelse (det i så i aftenens afsnit). Sådan er jeg vist bare indrettet – haha… Women… I guess. Iøvrigt lokkede tanken mig – jeg kan godt lide at gøre crazy ting, og jeg elsker min og Cengiz’ spontanitet.

 

Nogle vælger at blive gift totalt hemmeligt på rådhuset uden sin familie, nogle vælger den helt store fest – andre tager, som os, til Vegas. Jeg blev ikke gift for min mors skyld – jeg blev gift for min og specielt min mands skyld, og jeg fortryder ikke et sekund. Min mor er også glad på vores vegne – efter hun havde slugt den. Kunne jeg havde hende med, så havde hun været der. Men min mor kan desværre ikke komme ind i USA, hun har siddet sammenlagt 8 år i fængsel, bla. for at smugle (a shit load of) hash, og for ulovlig våbenbesiddelse. Havde hun kunne komme ind – så havde hun været der. Det her var Cengiz’ store drøm – i am to please, og synes egentlig idéen var fandens sjov – so we did it. Sådan er vi nemlig. 

En kommentar jeg ikke kunne lade være at bide mærke i på min facebook-side, bliver jeg simpelthen nødt til at kommentere på. Jeg plejer ellers aldrig at gide gå op i de negative kommentarer. Men, jeg må tage mig til hovedet, dyb indånding og forsøge at fatte mig kort… Det har nu aldrig været min stærke side 🙂

 

 • Hvis mit barn blev gift uden mig var jeg flippet helt ud. Simpelthen så egoistisk af Geggo og Cengiz!

– Pardon for mit Fransk ikk’… Men den eneste der er egoistisk i dét tilfælde – det er dig. Du vil simpelthen blive vred på dit barn for at vælge hvordan HUN/HAN skal giftes…?? Et bryllup er et valg 2 mennesker tager, og sorry to burst your bubble lady – men den dag drejer sig ikke om dig. Det gør verden egentlig ikke… Hvad med istedet at være lykkelig på dit barns vegne, for at erklære sin kærlighed til sin ægtefælle? Shame on you, for at forsøge at shame dit barn for sin lykke. Alle bør blive gift på den måde DE føler for – for det er nu engang DERES kærlighed de erklærer. Det er tilladt at være skuffet, of course! Men du har bare at være glad på dit barns vegne ligegyldig HVAD – basta.

 

 

Vegas-bryllup er very us, det ved de fleste vist godt 🙂 Min mand fik sit drømmebryllup, og vi lever lykkeligt til vores dages ende. Dejligt, ikk? <3 Spørgsmålet er bare: Manglede vores familie og venner ikke…? Festen, fejringen…  Var ét bryllup nok? 😉 Aftenens program fremstår altså liiiidt mere sørgerligt end det EGENTLIG var 🙂 Så i behøver ikke have ondt af hende – she’s alright <3 🙂

vegaswedding

^^Ugly bitch finally captured her man….. 🙂 I virkeligheden skulle jeg jo have haft et “mental institution” dragt på – men da jeg fik en (egentlig ret cheasy og knap så flot når jeg ser tilbage) kjole på – så følte jeg mig faktisk så flot at jeg ikke kunne få den af igen, HAHA. Set i bakspejlet er den kjole SÅ langt fra hvad jeg ville have på til et “rigtigt” bryllup, og en jeg aldrig nogensinde ville købe. Men hey – det her var muligvis min eneste chance for nogensinde at have en brudekjole på! 🙂 … Hehe…. 

vegas vegaswe vegaswedddiiiing

Kun i Vegas finder man en der tigger sådan 🙂 ^^

 

Der kommer et indlæg med flere billeder fra turen en af dagene – jeg fik ikke taget mange med min telefon, men jeg fik taget mange med mit kamera – så i kommer “behind the scenes” snart <3 

Kærlighed.

113 kommentarer

 • Lenette

  Hej Geggo:) hvilket hotel og sådan boede i på og har du nogle gode råd hvis man selv skulle på sådan en rejse til Vegas :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Hej Geggo! Hvilket selskab skød i med da i var derovre? Er selv på vej til Vegas og det så mega fedt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Gekko
  Tillykke med brylluppet. Fed ide – jeg skreg af grin 🙂
  I ser så dejlige ud sammen.
  Pas godt på jer selv og jeres smukke familie.
  Glædelig jul.
  Kh Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt forsinket tillykke 🙂 Super cute pool billede xoxo F4F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er virkelig godt skrevet. Du/II fik den største respekt fra mig, da jeg ser jeres beslutning, som en selvstændige beslutning taget af hjertet. Din kommentar til moderen, der syntes I er/var egoistiske er spot on! Endnu engang tillykke som hr. og fru ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Synes ikke det er et egoistisk valg at blive gift helt intimt, min mand og jeg blev gift på en strand i Thailand og havde kun vores to piger med. Vores familier fik SMS kort før vielsen, hvor vi forklarede dem at det var den eneste rigtige måde for os og de blev bare glade på vores vegne. Vi behøvede ikke en masse mennesker for at fejre vores kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenda

  Hold op hvor er det skønt for jer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenda

  Hold op hvor er det skønt for jer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Hansen

  Hjertelig tillykke begge to, Jeg kunne som mor sagtens sætte mig ind i din mors øjeblikkelige skuffelse, men hun er jo sej så selvfølgelig kom hun da over det, og jeg synes det er så fint at din søde mand fik det bryllup han ønskede, stort plus til dig, det er der ikke mange mænd der får

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie. 🙂
  Lige et spørgsmål, der bunder i ren nysgerrighed.
  Hvorfor må Alba ikke få mælkeprodukter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifie

  Kæmpe tillykke♥️ og tak for vi måtte se med, så ud til I havde en konge dag 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Geggo

  Kæmpe tillykke.
  Det er simpelthen skræmmende hvad folk kan få af ejerfornemmelser på andres livsnegivenheder.

  Min mand og jeg tog på rådhuset en smuk tirsdag i 2015, med os havde vi hans bror, min søster og vores søn på 5 mrd. Ingen andre vidste noget og de var heller ikke spor inviteret. Det var vores ting og vi var så glade .. (det er vi stadig) men hold nu op hvor har folk også bare haft meget negativt at sige om det. Specielt ordet egoistisk er jeg stødt på mange gange … og jeg tænker bare “hvad?! Er jeg egoistisk fordi jeg er blevet gift som jeg gerne ville?” Hold da op ..
  Vi holder måske en dag en bryllupsfest, men sgu ikke for andres skyld.

  Hold fast i din lykkeføelse og nyd den. Det er din, og du fortjener den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har den dybeste respekt for jeres valg, man skal nemlig gøre det der føles rigtigt for en selv og så skide værd med andres meninger og holdninger. Stort tillykke med jeres bryllup, må i få et fantastisk og lykkeligt liv sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Fensten

  Geggo Først kæmpe tillykke❤️ Jeg har med glæde fulgt med i Bryggen helt fra start osv
  Men jeg må sige det her indlæg er det psykologisk klogeste jeg længe har læst. Du er en klog, varm, kærlig, vildt god indsigt, hopper ikke på den dårlige samvittighed ( som rigtig mange mennesker dyrker) du er en FANTASTISK mor. Og I alle er virkelig nogle dejlige mennesker. Jeg ønsker familien en masse lykke og år. Kærlig hilsen fra een der lige har holdt Guldbryllup ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Stort TILLYKKE.. al held og lykke til jer i fremtiden, synes det var en fed idé..❤❤❤godt gået😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Et stort tillykke,det var godt at i tog tøven på Linse.
  Det hele skal værer om jer-og hvad i synes er fedt.
  Endnu engang et stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Først og fremmest stort tillykke til jer. Og hvor var Alba da bare dejlig i den ugle kostume. Jeg blev også gift i alt hemmelighed mine forældre vidste det ikke. Men de har støttet os, selvom det var hårdt for dem. Men vi fik da fejret det med en god fest bagefter. Og tror da helt sikkert at linse støtter jer, selvom det var hårdt for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi stak også af og blev gift uden at sige det til nogen … selvom man ikke er offentlig person får man nogle spydige kommentarer 🙂

  Men fedt i gjorde det! Jeg glæder mig til at se gårsdagsafanit når jeg engang får fri fra arbejde 🙂

  Kæmpe stort tillykke ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Stort tillykke til jer begge🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia holm

  Et stort tillykke
  Jeg vil elske hvis min datter ville tage røven på mig på den måde med tro ikke hun vil gøre det
  Igen TILLYKKE 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæmpe stort Tillykke! Fedt i gjorde det. Håber i kan få lov at komme hjem fra Dubai uden at blive angrebet af pressen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Stort tillykke til jer begge med brylluppet . I er for seje !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Respektere fuldt ud jeres valg!
  Vi blev selv gift på rådhuset uden familien viste det. Faktisk fik min mand det først at vide dagen før. Vi havde aftalt at vi ville giftes egentlig mest af praktiske årsager på det tidspunkt (ventede barn og havde lige købt hus)
  Men min mand viste ikke hvornår. Vi havde vores to bedste vennepar med til vielsen. Bagefter havde jeg inviteret hele familien til min fødselsdag og der fik de så at vide at vi lige havde været på rådhuset. De blev en anelse skuffet over de ikke var med men respekterede vores valg.vi vil holde en ordentlig fest når børnene er blevet lidt ældre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Busk

  Stort tillykke til Jer💕 Må I få mange lykkelige år sammen🍀🍀Hvor har du ret, i det du skriver Geggo.. Det handler nemlig kun om Jeres kærlighed til hinanden. Synes, du er et stort menneske, nemlig at gi’ et menneske du elsker, lige det han ønsker..💕
  Desuden skide sjov udsendelse.. Jeg morer mig altid, når I er på..
  Kærlige hilsner
  Inger
  Faktisk fra Børkop 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  kære begge 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For satan da !! Tillykke smukke mennesker og tillykke til Alba med hendes forældre 😍🙌🏻💜. Very very proud! Troede virkelig ikke i ville gøre det uden Linse, men alligevel er jeg ikke overrasket og er sikker på at mutti har taget det SÅ fint! Hun kunne garantisse unde jer det 😉🎡⛱💒😍💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kæmpe stort tillykke med jer ❤️ Må nok ærlig indrømme, at jeg havde mine tvivl om I virkelig blev gift på den måde, men synes det er genialt! For det afspejler jer rigtig godt, netop fordi I kan finde på de sjoveste ting 😉👍 det hele skal jo heller ikke være så gammeldags ☺️ Blev selv gift på rådhuset for lidt over et år siden og det var heller ikke min drøm, men sådan blev det da jeg ventede min datter som blev født i februar ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Hamburger

  Kæmpe stort tillykke til jer 2 crazy people! Det er så typisk jer og det er så fedt! Knus fra Josephine og Charlotte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit zerahn

  TILLYKKE ❤️❤️❤️❤️🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du er så fantastisk og jeg forstår godt at i har holdt det hemmeligt fordi jeg havde tænkt på at komme til jeres bryllup hvis det var i Danmark😂 jeg er så kæmpe fan af jer alle sammen (også mopper)❤️ Elsker jer ALLE SAMMEN FRA FANILIEN FRA BRYGGEN😍😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hjertelig tillykke. 🇩🇰 Min datter valgte at blive hemmeligt gift på rådhuset og vi fik det først at vide 14 dage efter, da hun ville fortælle os det personligt og ikke i en telefonsamtale. Jeg føler mig bestemt ikke snydt på nogen måde. Deres liv, deres valg ❤️. Jeg er selv gift på rådhus, Da stedet ikke var afgørende, det var manden i mit liv til gengæld og har aldrig fortrudt. De bedste ønsker til jer for en lys og lykkelig fremtid ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at man skal føle sit hjerte og det har i gjort og det er fantastisk at nogen gider det og ik bare gør som alle andre men føler sig selv også må din familie sur men du var glad og det var det bedste ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Stort TILLYKKE. Jeg tror ikke selv jeg havde turde men synes sgu i er seje og i gjorde det som passede til jer og det kalder jeg at leve livet. Tror også på det får det til st lykkedes på den lange bane. Så endnu engang tillykke og alt godt fremover❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Tillykke til jer 2. Hvor var det bare en fed måde at blive gift på. Selvfølgelig bliver din mor glad og kan grine af det. Alle skal ha lov til at blive gift på deres egen måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Bare for min egen skyld så jeg kan sidde og tude lidt håber jeg vi får et afsnit hvor du går ned til alteret i en fin brudekjole og det hele 😍 men virkelig hatten af for at gøre hvad i har lyst til på alle måder og i virker som de bedste for hinanden og alba. Kæmpe stort tillykke med kærligheden ❤️❤️ PS. I er virkelig inspirerende i forhold til at tage ud at rejse selv med små børn det ser fantastisk ud både USA og Dubai!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Stort tillykke til jer💖🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Hansen

  Hvor er det bare fantastisk at i fik jeres eget ønske bryllup og jeg er sikker på at Linse nok skal blive god igen. Nu er det jo heller ikke din skyld at hun ikke kan komme ind i USA – ikke at jeg mener det negativt jeg har selv lavet dumme ting i min ungdom og jeg ved faktisk ikke om jeg kan blive lukket ind i USA men havde en af mine dejlige døtre et ønske om at blive viet der ville jeg også håbe de ville gøre det uden hensyn til mig. Jeg synes du er en sød og fornuftig ung kvinde og jeg ønsker dig og din familie det bedste for fremtiden.
  Knus
  Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Schjøtz

  So True❤️❤️❤️❤️❤️TILLYKKE til jer OG LÆNGE LEVE KÆRLIGHEDEN…You did it your way👍❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Stort tillykke til jer begge med brylluppet.man skal ikke altid gøre det andre forventer. Det er så sejt at du gik med på din mands drøm også selvom din mor ikke kunne deltage. Husk at det er jeres liv det gælder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med kærligheden. Er selv blevet gift i hemmelighed, da det var det min mand ønskede. Men min mands familie blev meget sure og talte ikke til os i et år efter og vi blev ikke inviteret til min mands søsters konfirmation, som en lille hævn. Jeg blir træt – det er nok min svigermor der har skrevet den kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med kærligheden. Er selv blevet gift i hemmelighed, da det var det min mand ønskede. Men min mands familie blev meget sure og talte ikke til os i et år efter og vi blev ikke inviteret til min mands søsters konfirmation, som en lille hævn. Jeg blir træt – det er nok min svigermor der har skrevet den kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Hej Geggo
  Synes det er så fedt og en helt anden måde at blive gift på, synes selvfølgelig det er synd som man ser i aftens afsnit at din mor ikke kan deltage i dette😔 men som du selv skriver i dit indlæg så kender du din mor 😉
  Derudover synes jeg det er så fedt at du kommer med din personlige holdning til folks negative kommentarer på dit/jeres liv 👏🏻
  P.s Alba er bare så kær og ikke mindst dejlig at se på, hun er virkelig et rigtig nuttede 😍

  Mvh Jeanet
  P.ss håber i har haft en fantastisk ferie i Dubai 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annia

  Hej Geggo. Vil bare lige skrive, stort tillykke med brylluppet. Det var en skør idé. Men samtidig mega en mega fed idé og det var mega smukt,på dens egen måde. Jeg syntes det er fedt at se hvor langt du er kommet i dit liv. Nu kan jeg ikke se hvordan det hele fungere hos dig 100%. Men i familien fra bryggen, er det smukt det hele. Du har en god mand og en super mor og en super sød og mega smuk datter. Ønsker dig det bedste i fremtiden 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mayer

  Kæmpe stort TILLYKKE med jeres dejlige kærlighed til hinanden ❤❤❤
  Jeg er SÅ enig med dig, at det er JERES dag og JER som bestemmer. Nogen mener det er egoistisk at blive gift uden alle ens nærmeste, men jeg synes nu egoisterne er dem der mener de er selvskrevet.
  Viva Las Vegas og hurraaaa for kærligheden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tannah79

  Så godt gjort og tillykke, har altid sagt til min kæreste at den eneste måde han får mig op af gulvet på er et skummelt Sonny og cher bryllup i Las Vegas, (dog er mit motto at gift er noget man tager for ikke at blive det) 😉 elsker min kæreste og far til vores datter, så kæmpe high five her fra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  GODT BRØLET 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Rosendahl

  Kæmpe kæmpe tillykke til jer❤️ Og tak fordi jeg måtte være med, også til jeres hemmelige bryllup. Vild med jer – familien fra Bryggen – ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Vil lige takke jer for at ha givet den søde dame der viede jer the time of her life . Hold nu op hun morede sig ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Stort tillykke med brylluppet..
  Hvor er det fedt gjort af jer, og selvfølgelig er din mor glade på jeres vegne.
  I er en stærk familie der står sammen..
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Daugaard

  Først og fremmest stort tillykke med jeres nye tilværelse som mand og kone.
  Jeg syntes det er fedt at i vælger at blive gift på jeres måde frem for hvad normen og hvad nogle dansker mener.
  Jeg er selv gift med en dejlig mand og tror hvis han kunne vælge nu hvor han skulle giftes så ville han nok også mene at stikke af til Vegas ville være den fedeste løsning men hans kone her havde en anden ide og han vil kun gøre mig glad som jeg bare vil gøre ham glad.
  Jeg håber i bliver ved med at være som i er da jeg elsker at i lade os dansker ind i jeres liv hver torsdag aften og for Gud skyld må i aldrig ændre på jer selv for noget og slet ikke de negative dansker som kun kan se tippen af deres egen næse.
  Ønsker jer alt lykke som mand og kone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice norlyk

  Kæmpe stort tillykke med jeres bryllup i Vegas 😀 Fedt i gjorde det❤️ Min mand og jeg gjorde det samme og samme sted som jer. Eneste forskel var vi blev gift i vores Mustang udenfor, det var min mands store ønske❤️ Og det var så fed en oplevelse❤️ Vi blev helt nostalgisk da vi så jer komme til the little White wedding chapel 😀 Endnu engang stort tillykke med kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Hej Gekko.
  RESPEKT Sir jeg bare….ingen tvivl jeg Ville som din. dejlige mor også blive ked af det/sur .men det ville ikke vare længe. Du er så fantastisk.Det er så godt skrevet . Også beskeden til den sure dame .TILLYKKE til jer begge og tak fordi i giver en gammel dame på 70 en fest hver torsdag . Og også når der er genudsendelse…. Mange knus til hele familien fra @bedstetil5 🎅🍀🎅🍀😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Hej Gekko.
  RESPEKT Sir jeg bare….ingen tvivl jeg Ville som din. dejlige mor også blive ked af det/sur .men det ville ikke vare længe. Du er så fantastisk.Det er så godt skrevet . Også beskeden til den sure dame .TILLYKKE til jer begge og tak fordi i giver en gammel dame på 70 en fest hver torsdag . Og også når der er genudsendelse…. Mange knus til hele familien fra @bedste til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  STORT tillykke til jer – med jeres vielse og med jeres kærlighed der virker så ren og ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie wallace

  Så godt et indlæg! Og så rigtigt, det er jeres dag, jeres kærlighed og jeres valg! Amen to that!🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Syntes enlig det var rigtig sjovt måde og blive gift på, men håber der kommer et alm bryllyp, på et tidspunkt. vil gerne se jer alle i flot brude tøj. Bare en pige der stadig er sur på sin mor og stedfar fordi de blev gift i hemmelighed på rådhuset i 1991 og ikke inviterede den 7 årige pige med, det have kigget på mange brudepige kjoler i de blade der kom dengang. 😂😂 Bare godt alba var med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Jamen kære Geggo – var dette bryllup nok eller skal i velsignes herhjemme og holde en kæmpe fest? 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ofelia

  Hey geggo sys bare at i er så seje at i bare lige tage til Vegas og blir gift kæft hvor er i seje elsker jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • birgit

  kæmpe tilykke det må da vlre den bedste oplevelse at få

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Det er så sejt af jer og det som kærlighed handler om!!! ❤️
  Mine forældre fandt en dag de begge kunne mens de kørte på ned ad Jagtvej, blev gift på rådhuset med to fremmede som vidner, kørte direkte til Frankrig og sendte et postkort hjem til familien om, at de var blevet gift. De holdte en fest for venner og familie da de kom hjem 😊
  De er stadig sammen den dag idag på 27 år! Thats what love is about!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Livet er for kort til at tænke på hvad andre tænker om en… I har fulgt jeres hjerte – bliv ved med det. Tak for at i ville dele jeres dag med os😊
  Alt held og lykke til jer i fremtiden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  STORT tillykke med jeres bryllup, det var lige jer! Hvornår var i afsted? Hvis det må vides 🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussie D. Thybo

  Heej geggo. Jeg kan 100% sætte mig ind i dit sted, min mand og jeg er selv blevet gift i alt hemmelighed de eneste som var der var hans mor og hendes kæreste ellers var der ingen som vidste noget overhoved, det blev dog kun på rådhuset da vi ikke lige havde penge til det store kirke bryllup men mon ikke det kommer en dag hvor vi os kan fejre det for venner og familien.. men Fuck hvad alle andre mener.. bare du og C er glad ( kan ikke lige stave til hans navn så derfor C 😀 ) så er alt godt og lige til sidst kæmpe tillykke med jeres bryllup det var et pisse fedt afsnit ! 🙂 massere af kærlighed på jeres vej.. 🙂 hilsen Sussie D. Thybo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  SKØNT BRYLLUP . ØNSKER JER ALT DET BEDSTE . KNUS OG KRAM HENRIK WELLEJUS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna Thomsen

  Et kæmpe stort tillykke med brylluppet
  I fantastiske omgivelser, i er et smukt par og lille Alba er bare så skøn og dejlig.
  Selvfølgelig er det jeres eget valg hvordan og hvor jeres bryllup skal foregå, det er jeres liv og det er der ingen der skal blande sig i. Alt godt i fremtiden ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!
  Vi tog også røven på alt og alle, og var på rådhuset (10 dage før jeg fødte).
  Det var SÅ meget os, også selvom vores familier måske ville have været med, så forstod de det godt. Tillykke! 🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lukassen

  Flot skrevet, det er nemlig rigtigt, det er Jeres lykke.
  Vi blev også gift hjemme med venner, dog ringede jeg til min mor og storesøster dengang, de boeðe i en anden by, og det er megadyrt at rejse her i Grønland. Næste år er det 20 år siden vi blev gift.
  Ønsker Jer al mulig held og lykke på jeres vej som ægtepar, kæmpe tillykke med bryluppet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har faktisk aldrig sendt en eneste kommentar til et blogger indlæg, men måtte lige her af med lidt.
  Kunne ikke være mere enig. Super godt skrevet og hold nu da op, hvor jeg håber folk får tænkt sig om en ekstra gang. Forstår slet ikke folks behov for at blande sig på den måde!! Hvad er det egentlig problemet er??!! Jeg forstår det virkelig ikke!! Det er jeres liv!! Held og lykke til jer med mange fantastiske år sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Mejlvang

  Stort tillykke med brylluppet!! ☺️❤️
  Har en planer om at holde en bryllupsfest herhjemme for familie og venner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Stort tillykke. Alle fortjener det bryllup DE vil have, det er deres dag og ikke familie og venner’s dag. Så stort tillykke til jer. Håber da at i også har fået det registeret her hjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Og man skal gøre det man føler for uanset hvad andre mener. Og så et stort tillykke med brylluppet I er nogle fantastiske mennesker 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Stort TILLYKKE til jer ❤️ Det virkede som den helt perfekte løsning for jer. Vi blev selv gift på rådhuset, og det var kun vores søstre og deres mænd det var med. 9 måneder senere tog vi dog hele turen (inkl kirke, kjole og fest) sammen med familie og venner. Det har vi også fået et par kommentarer på. Men det var det helt rigtige fir os 😊
  Selvfølgelig bliver din mor skuffet i det øjeblik, men så er det vidt heller ikke værre 😜
  Held og lykke med ægteskabet ❤️ Det kan kun anbefales 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Jensen

  Først og fremmest stort tillykke. Hvor er det fantastisk at i endelig fik hinanden og kan leve lykkeligt til jeres dages ende 😊❤️👍🏻
  For det andet skid hul i hvad andre mennesker syndes det er sgu jeres bryllup, jeres dag og jeres valg.
  Og sidst men ikke mindst. Hvor mange mennesker kan lige sige at de har haft verdens sødeste ugle og den sjoveste enhjørning med til deres bryllup (min søn på 2 år er top forelsket i Alma og skal altid kysse skærmen når hun er der på 😂❤️👍🏻)
  Endnu engang tillykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Kære Nygifte ! KÆMPE tillykke ! Vi tog selv røven på hele vores familie og sendte snap da vi var blevet gift 😉 Mega fed historie at kunne fortælle fremover ! Jeg elsker at se hvordan I nyder livet og er de bedste forældre for jeres lille skønne pige 🙂 I gør mig til en bedre og mere rolig forælder overfor min pige på 15 mdr pga den måde I er på set på de sociale medier 🙂

  Nyd jeres honeymoon days! Jeg hviner og fælder en glædeståre på jeres vegne ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annelise Jakobsen

  Af hjertet tillykke i to skønne mennesker med brylluppet.
  Og hvor har du dog ret: Alle har ret til at bestemme hvordan og hvor de skal giftes….og hvem der skal deltage…BUM!
  Store knus til jer og lille Alba 😘💝🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Madsen

  Jeg kan rigtig godt lide din holdning med, at vi “børn” skal gøre hvad vi hat lyst til og hvis det gør os lykkelige skal vores forældre være glade for det. Har en mor som pt er sur over hun ikke må komme med til fødslen, men det er jo noget jeg vil have med MIN mand (kæreste). Lækkert indlæg <3. Tillykke til jer og alt godt og lækkert fremover 🙏🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søa

  Min mand og jeg blev gift sidste år i las Vegas. Det bragte så mange minder frem at se programmet <3 dog var vores bryllup ikke ligeså sjovt da jeg var 12 uger gravid med vores datter og min mand havde fået halsbetændelse. Men vi fortryder det ikke og vi har egentlig heller ikke lyst til at holde "mere" bryllup. Vi fik hinanden og det er jeg så lykkelig for og er det stadig den dag i dag med vores 1 år gammel datter :-*

  Så tillykke med brylluppet og i er så seje at i gør hvad der føles rigtigt for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Alrø

  GODT SKREVET søde Geggo og kæmpe tillykke til jer to! Jeg glæder mig sådan til at se afsnittet på Viaplay nu her! Og du har fuldstændig ret i det, du skriver! <3 der er altid nogle, der skal have negative og nedladende kommentarer. Jeg hader det virkelig! Min veninde har en schæfer på 2 år, som snerrede af deres lille søn på 7 mdr og der var hende og hendes mand ikke et sekund i tvivl om at de var nødt til at komme af med deres hund. Mange tårer efter skriver hun på Facebook at den søger nye ejere – og må dunkes i hovedet med negative beskeder om at hun er en dårlig hundemor og hvad fanden der ligner osv osv, så hun ikke kunne sove et par nætter! Modbydeligt er det! Kærlige tanker til jer fra Vejle😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  FOR HELVEDE hvor er det fedt ♥️ Love RULES ♥️ Har ondt i kinderne af at sidde og smile til jer, som i står der og skider på normen ♥️ Fedt fedt fedt ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sie

  Stort tillykke! Er blevet gift 2 gange med den sammen mand! 2. Bryllup var rådhus, bodega og håndbajer, for den gang var det os! Da vi havde kobberbryllup hed det, kirke, stor fest og masser af venner, for det var mere os nu! Så bare fordi man ikke holder kæmpe fedt osv lige nu betyder jo ikke at man ikke kan blive fejret med venner og familien på et andet tidspunkt! Hatten af for at i gør hvad der passer til jer og ikke hvad andre forventer af jer👍🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Stort tillykke med brylluppet❤️❤️ Vi valgte selv for 19 år siden, at blive gift på rådhuset – uden familien var med. Den eneste, der var med, var vores søn på 1 1/2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  I er så passe seje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stort tillykke til jer! I er så skønne og kun klap på skulderen herfra for jeres evne til at ikke lade andres meninger styre jeres liv. Jeg har fulgt dig længe og især da du blev gravid med Alba. Jeg var selv sat til 1/2 2016 og fødte 12/1 så det var rigtig sjovt at kunne “følges” ad og også nu hvor jeg kan genkende mange af de ting i lægger op med Alba i min egen søn. I er skønne af følge alle tre! Keep up the awesomeness!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Forresten stort tillykke med jer❤️
  Lykken er at blive gift med sin bedste ven ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Hej geggo.
  Jeg synes i er for seje 🙂
  Min mand og jeg blev gift på rådhuset uden nogen viste det. Det var på min mands fødselsdag, så familien kom senere på dagen, hvor vi så fortalte det. Der var forskellige reaktioner på det. De fleste blev glade, men nogle var hellere ikke tilfredse. Det fik vi lov til at hører på i noget tid, men Idag er der heldigvis ikke noget 🙂
  Jeg vil gerne indrømme at jeg stadig savner et rigtig prinsesse bryllup, men ingen af os fortryder at vi gjorde det. Jeg husker stadig på det som en rigtig dejlig dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Super godt skrevet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Giver dig helt ret man bliver gift på den måde man vil👍 man lever for sin egen skyld, sit barn og ham man elsker er dem der er de vigtigste rigtig sjovt, bevægende og dejligt afsnit idag! Der vil altid være negativitet i verden desværre hop op og fald ned på det og fortsæt endelig jeres positive indgangsvinkel til livet❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg kan godt forstå jer. Vi gjorde præcis det samme bare på rådhuset. (Der var dog intet hemmeligt i det) men der var ingen med.
  Det var vores dag og vi tog på lækker spahotel med lækker mad og vin.
  Planen er at vi i 2018 eller 2019 holder et traditionelt bryllup også med alt hvad en fest indebærer med hele vores familie og venner.
  Vi ville gerne sikre hinanden med vores hus mv og en mig og ham dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Tillykke med brylluppet. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Tillykke med jeres lykke ❤️

  Jeg blev også gift uden min familie, eller hans familie vidste. Og ved du hvad min mor og min mand havde ikke engang mødt hinanden. Vibhar 10 års brullupsdag til næste år 🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stort tillykke med brylluppet ❤ Man skal nemlig gøre det på den måde man har lyst til 🙂 Min mand og jeg blev gift en onsdag på rådhuset på vores 10 års dag.. Vi havde inviteret venner og familie og vi havde sagt vi tog ud at få brunch bagefter og hvis folk havde lyst – kunne de tage med for egen regning 🙈 Der kom i alt 30 mennesker, folk havde taget fri fra job og det var bare en fantastisk afslappet og hyggelig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kæmpe stort tillykke… så fedt gjort, og at I gjorde på en måde som I ville have det… vi lavede selv suprise bryllup i vores have, hvor folk troede de bare skulle til indflytterfest/30 års fødselsdag, og er det bedste vi kunne ha gjort…
  når man ser jer ved man bare I bliver SÅ lykkelige <3 igen kæmpe tillykke med det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Stort tillykke til jer 2.. ❤ fantastisk… ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Tillykke i skønne unge mennesker – en fornøjelse at følge jer alt lykke og held til jer alle 3 – hip hurra….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kærligheden overvinder alt! I havde en fest, kunne man se og alt var Love! Kæmpe tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Syns det er sejt gjort af jer, et forhold gælder om at gælde hinanden. Tillykke til jer ❤️😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha selvom jeg langt fra ville have gjort det samme (har haft det “traditionelle” bryllup, så synes jeg det er sjovt. Selvom jeg nu gerne ville have set et “rigtig” bryllup med jer 2, og dig i en gudesmuk kjole 😀 Men det her – det er true til jer, og det er det fedeste i verden 😀 Og hey, så handler det, som du selv påpeger, ikke om hvad andre vil eller ønsker, men om jer. Og i sidste ende er det vigtigste jo jeres løfte til hinanden og det, at I nu er mand og kone. #jegsynesiergeniale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  I fortjener så meget hinanden uden tvivl! Synes at I er pisse seje, at I følger JERES egne drømme og ikke andres! Og synes faktisk virkelig det var smukt og rørende da i gav hinanden jeres “vows” – fællede da en lille tåre (hahaha)! TILLYKKE med jeres nye titler 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  RESPEKT! – for jer, jeres kærlighed og jeres valg❤️ Masser er kærlighed og lykke til jer💑

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes, det er så nice! I skal ikke lytte til hvad andre siger, så længe, at I er lykkelige, så er det, det eneste, der betyder noget! Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Trolle

  Hej Geggo! Først og fremmest: stort tillykke med jeres bryllup! Ønsker jer al lykke i jeres fremtidige liv som mand og kone. Secondly: jeg har den største respekt for at I gjorde hvad I havde lyst til og blev gift på jeres måde. Der kræver sin mand/kvinde at turde følge sit hjerte og følelser, også mht. måden man bliver gift på:-)
  De kærligste tanker fra Esbjerg❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beck

  TILLYKKE! <3
  Op i røven med, hvad andre siger! Hvis I er lykkelige, så er det det vigtigste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Stort tillykke med bryllup og vi (Min datter og jeg ) glæder os helt vildt til at se jer i Ålborg til jule show 😊😊🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cherie

  Stort tillykke 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg vil bare lige et kæmpe klap på skulderen for jeres valg. For som du siger, det er JERES dag og ikke alle andres. Ja man kan se din mor bliver MEGA skuffet, men har man set jeres program, ved man at hun kommer sig ret hurtigt og bliver MEGA glad på jeres vegne. Kæmpe tillykke til jer alle og hvor ser i bare ud til at nyde turen til Dubai 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skønt du kan forsvare dig selv. Nyder din pointe med “den egoistiske” kommentar – For du har helt ret. Det var jeres lille families dag. Og hvor var det godt i gjorde lige som i vidste i ville nyde bedst f den. Og tænk en historie det bliver til børnebørnene. Skønt.
  Kæmpe tillykke. Følger trofast med. Hvor er i gode allesammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Kæmpe stort tillykke til jer.
  Ønsker jer alt held og lykke på jeres vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Stort tillykke Geggo og Cengiz!!
  FEDt i gjorde det i ville 🙂
  Min mand og jg valgte at blive gidt 1/4 på vores søns dåbsdag uden at fortælle det (ok nogle af Mine veninder gjorde fordi jeg er dårlig til at holde hemmelig)
  Ja svigermor var skuffet over ik at vide det – men forstår jo nu hvorfor vi gjorde det sådan – det var det VI ville

  Ønsker jer alt det bedste – og Ps Alba er SÅ sød i det kostume

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Stort tillykke med kærligheden – pure and simple!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karishma

  Kære Geggo og Cengiz . Stort tillykke med jeres seje bryllup ❤️🙌🏾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Har I tænkt jer at få fornyet jeres løfter i en kirke hvor hele familien og venner er med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lee

  Er planen så ikke at der kommer et stort bryllup?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At trække stikket, og nyde sin familie...