At trække stikket, og nyde sin familie...

Lykken er…

... At gøre lige præcis hvad ens hjerte gerne vil <3 

vegaswedddiiinngg

 

Så for den da! Så blev vi mand og kone. Vi vælter i tillykker – tak for jer <3 Der er selvfølgelig også nogle der har en negativ holdning til det… Det er jo en af de ting der følger med når man tager et valg om at være en offentlig person – jeg tager folks holdninger og meninger med, og den har de selvfølgelig lov at have (Så kære presse… Lad nu vær’ at lave en overskrift der hedder “Geggo efter bryllup: stop med at sig det er synd for min mor!”  – for det må folk gerne synes 🙂

 

Nogle har den holdning at det er synd for min mor at hun ikke er med til mit bryllup – men hvorfor er det kun synd for hende? Hvad med Cengiz’ familie? Mikkel, der er som en bror for mig, eller mine andre veninder, udover Burger? Cengiz’ kammerater? Det er nu engang sådan så jeg er den i hele verden der kender min mor allerbedst. Det betyder at jeg også fuldstændig helt og aldeles istand til at vurdere hvad der er synd og ikke synd for hende, af mine egne handlinger. Min mor er min bedste ven, min klippe og mit et og alt – og jeg havde aldrig gjort det, hvis ikke jeg var 100% sikker på at hun ville forstå mig. Vi holdte det hemmeligt af 2 simple årsager: 1 er fordi hun har taget røven på mig sååååå mange gange i mit liv og surpriset mig – nu havde jeg chancen! En anden ting var fordi det var en sjov “mission” – at skulle prøve at holde det hemmeligt. Tro mig – hun kunne have fundet på det samme 🙂 Og fordi vi vidste hun i sidste ende ville kunne grine af det. Sådan er min mor nemlig. I næste afsnit kan i se hendes egentlige reaktion efter hun lige har slugt den. 

Cengiz’ store drøm var at blive gift i Vegas – han indvilligede til det klassiske bryllup med alt hvad det indebærer af traditioner – han gik endda med til at blive gift i en kirke, selvom det egentlig var noget han altid har sagt han ikke ville! What a man… <3 Der er nogle der tror at Cengiz er muslim – Cengiz er ikke religiøs på nogle punkter, han spiser flæskesteg juleaften, og bajere med drengene når der ses fodbold. Så fik vi ihvertfald også lige manet dét rygte til jorden. Men fordi han gav sig, og sagde “Skat – vi gør lige præcis hvad DU vil” – så gav jeg mig da han pressede på “for sjov” da vi faktisk var på optagelse (det i så i aftenens afsnit). Sådan er jeg vist bare indrettet – haha… Women… I guess. Iøvrigt lokkede tanken mig – jeg kan godt lide at gøre crazy ting, og jeg elsker min og Cengiz’ spontanitet.

 

Nogle vælger at blive gift totalt hemmeligt på rådhuset uden sin familie, nogle vælger den helt store fest – andre tager, som os, til Vegas. Jeg blev ikke gift for min mors skyld – jeg blev gift for min og specielt min mands skyld, og jeg fortryder ikke et sekund. Min mor er også glad på vores vegne – efter hun havde slugt den. Kunne jeg havde hende med, så havde hun været der. Men min mor kan desværre ikke komme ind i USA, hun har siddet sammenlagt 8 år i fængsel, bla. for at smugle (a shit load of) hash, og for ulovlig våbenbesiddelse. Havde hun kunne komme ind – så havde hun været der. Det her var Cengiz’ store drøm – i am to please, og synes egentlig idéen var fandens sjov – so we did it. Sådan er vi nemlig. 

En kommentar jeg ikke kunne lade være at bide mærke i på min facebook-side, bliver jeg simpelthen nødt til at kommentere på. Jeg plejer ellers aldrig at gide gå op i de negative kommentarer. Men, jeg må tage mig til hovedet, dyb indånding og forsøge at fatte mig kort… Det har nu aldrig været min stærke side 🙂

 

 • Hvis mit barn blev gift uden mig var jeg flippet helt ud. Simpelthen så egoistisk af Geggo og Cengiz!

– Pardon for mit Fransk ikk’… Men den eneste der er egoistisk i dét tilfælde – det er dig. Du vil simpelthen blive vred på dit barn for at vælge hvordan HUN/HAN skal giftes…?? Et bryllup er et valg 2 mennesker tager, og sorry to burst your bubble lady – men den dag drejer sig ikke om dig. Det gør verden egentlig ikke… Hvad med istedet at være lykkelig på dit barns vegne, for at erklære sin kærlighed til sin ægtefælle? Shame on you, for at forsøge at shame dit barn for sin lykke. Alle bør blive gift på den måde DE føler for – for det er nu engang DERES kærlighed de erklærer. Det er tilladt at være skuffet, of course! Men du har bare at være glad på dit barns vegne ligegyldig HVAD – basta.

 

 

Vegas-bryllup er very us, det ved de fleste vist godt 🙂 Min mand fik sit drømmebryllup, og vi lever lykkeligt til vores dages ende. Dejligt, ikk? <3 Spørgsmålet er bare: Manglede vores familie og venner ikke…? Festen, fejringen…  Var ét bryllup nok? 😉 Aftenens program fremstår altså liiiidt mere sørgerligt end det EGENTLIG var 🙂 Så i behøver ikke have ondt af hende – she’s alright <3 🙂

vegaswedding

^^Ugly bitch finally captured her man….. 🙂 I virkeligheden skulle jeg jo have haft et “mental institution” dragt på – men da jeg fik en (egentlig ret cheasy og knap så flot når jeg ser tilbage) kjole på – så følte jeg mig faktisk så flot at jeg ikke kunne få den af igen, HAHA. Set i bakspejlet er den kjole SÅ langt fra hvad jeg ville have på til et “rigtigt” bryllup, og en jeg aldrig nogensinde ville købe. Men hey – det her var muligvis min eneste chance for nogensinde at have en brudekjole på! 🙂 … Hehe…. 

vegas vegaswe vegaswedddiiiing

Kun i Vegas finder man en der tigger sådan 🙂 ^^

 

Der kommer et indlæg med flere billeder fra turen en af dagene – jeg fik ikke taget mange med min telefon, men jeg fik taget mange med mit kamera – så i kommer “behind the scenes” snart <3 

Kærlighed.

geggo_signatur
   

42 kommentarer

 • Rikke

  Kære Gekko
  Tillykke med brylluppet. Fed ide – jeg skreg af grin 🙂
  I ser så dejlige ud sammen.
  Pas godt på jer selv og jeres smukke familie.
  Glædelig jul.
  Kh Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt forsinket tillykke 🙂 Super cute pool billede xoxo F4F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er virkelig godt skrevet. Du/II fik den største respekt fra mig, da jeg ser jeres beslutning, som en selvstændige beslutning taget af hjertet. Din kommentar til moderen, der syntes I er/var egoistiske er spot on! Endnu engang tillykke som hr. og fru ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Synes ikke det er et egoistisk valg at blive gift helt intimt, min mand og jeg blev gift på en strand i Thailand og havde kun vores to piger med. Vores familier fik SMS kort før vielsen, hvor vi forklarede dem at det var den eneste rigtige måde for os og de blev bare glade på vores vegne. Vi behøvede ikke en masse mennesker for at fejre vores kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenda

  Hold op hvor er det skønt for jer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lenda

  Hold op hvor er det skønt for jer 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Hansen

  Hjertelig tillykke begge to, Jeg kunne som mor sagtens sætte mig ind i din mors øjeblikkelige skuffelse, men hun er jo sej så selvfølgelig kom hun da over det, og jeg synes det er så fint at din søde mand fik det bryllup han ønskede, stort plus til dig, det er der ikke mange mænd der får

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Stephanie. 🙂
  Lige et spørgsmål, der bunder i ren nysgerrighed.
  Hvorfor må Alba ikke få mælkeprodukter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mifie

  Kæmpe tillykke♥️ og tak for vi måtte se med, så ud til I havde en konge dag 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Geggo

  Kæmpe tillykke.
  Det er simpelthen skræmmende hvad folk kan få af ejerfornemmelser på andres livsnegivenheder.

  Min mand og jeg tog på rådhuset en smuk tirsdag i 2015, med os havde vi hans bror, min søster og vores søn på 5 mrd. Ingen andre vidste noget og de var heller ikke spor inviteret. Det var vores ting og vi var så glade .. (det er vi stadig) men hold nu op hvor har folk også bare haft meget negativt at sige om det. Specielt ordet egoistisk er jeg stødt på mange gange … og jeg tænker bare “hvad?! Er jeg egoistisk fordi jeg er blevet gift som jeg gerne ville?” Hold da op ..
  Vi holder måske en dag en bryllupsfest, men sgu ikke for andres skyld.

  Hold fast i din lykkeføelse og nyd den. Det er din, og du fortjener den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har den dybeste respekt for jeres valg, man skal nemlig gøre det der føles rigtigt for en selv og så skide værd med andres meninger og holdninger. Stort tillykke med jeres bryllup, må i få et fantastisk og lykkeligt liv sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita Fensten

  Geggo Først kæmpe tillykke❤️ Jeg har med glæde fulgt med i Bryggen helt fra start osv
  Men jeg må sige det her indlæg er det psykologisk klogeste jeg længe har læst. Du er en klog, varm, kærlig, vildt god indsigt, hopper ikke på den dårlige samvittighed ( som rigtig mange mennesker dyrker) du er en FANTASTISK mor. Og I alle er virkelig nogle dejlige mennesker. Jeg ønsker familien en masse lykke og år. Kærlig hilsen fra een der lige har holdt Guldbryllup ❤️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Stort TILLYKKE.. al held og lykke til jer i fremtiden, synes det var en fed idé..❤❤❤godt gået😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Et stort tillykke,det var godt at i tog tøven på Linse.
  Det hele skal værer om jer-og hvad i synes er fedt.
  Endnu engang et stort tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Først og fremmest stort tillykke til jer. Og hvor var Alba da bare dejlig i den ugle kostume. Jeg blev også gift i alt hemmelighed mine forældre vidste det ikke. Men de har støttet os, selvom det var hårdt for dem. Men vi fik da fejret det med en god fest bagefter. Og tror da helt sikkert at linse støtter jer, selvom det var hårdt for hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi stak også af og blev gift uden at sige det til nogen … selvom man ikke er offentlig person får man nogle spydige kommentarer 🙂

  Men fedt i gjorde det! Jeg glæder mig til at se gårsdagsafanit når jeg engang får fri fra arbejde 🙂

  Kæmpe stort tillykke ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Stort tillykke til jer begge🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia holm

  Et stort tillykke
  Jeg vil elske hvis min datter ville tage røven på mig på den måde med tro ikke hun vil gøre det
  Igen TILLYKKE 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kæmpe stort Tillykke! Fedt i gjorde det. Håber i kan få lov at komme hjem fra Dubai uden at blive angrebet af pressen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Stort tillykke til jer begge med brylluppet . I er for seje !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Line

  Respektere fuldt ud jeres valg!
  Vi blev selv gift på rådhuset uden familien viste det. Faktisk fik min mand det først at vide dagen før. Vi havde aftalt at vi ville giftes egentlig mest af praktiske årsager på det tidspunkt (ventede barn og havde lige købt hus)
  Men min mand viste ikke hvornår. Vi havde vores to bedste vennepar med til vielsen. Bagefter havde jeg inviteret hele familien til min fødselsdag og der fik de så at vide at vi lige havde været på rådhuset. De blev en anelse skuffet over de ikke var med men respekterede vores valg.vi vil holde en ordentlig fest når børnene er blevet lidt ældre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Busk

  Stort tillykke til Jer💕 Må I få mange lykkelige år sammen🍀🍀Hvor har du ret, i det du skriver Geggo.. Det handler nemlig kun om Jeres kærlighed til hinanden. Synes, du er et stort menneske, nemlig at gi’ et menneske du elsker, lige det han ønsker..💕
  Desuden skide sjov udsendelse.. Jeg morer mig altid, når I er på..
  Kærlige hilsner
  Inger
  Faktisk fra Børkop 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Hansen

  Hvor er det bare fantastisk at i fik jeres eget ønske bryllup og jeg er sikker på at Linse nok skal blive god igen. Nu er det jo heller ikke din skyld at hun ikke kan komme ind i USA – ikke at jeg mener det negativt jeg har selv lavet dumme ting i min ungdom og jeg ved faktisk ikke om jeg kan blive lukket ind i USA men havde en af mine dejlige døtre et ønske om at blive viet der ville jeg også håbe de ville gøre det uden hensyn til mig. Jeg synes du er en sød og fornuftig ung kvinde og jeg ønsker dig og din familie det bedste for fremtiden.
  Knus
  Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Schjøtz

  So True❤️❤️❤️❤️❤️TILLYKKE til jer OG LÆNGE LEVE KÆRLIGHEDEN…You did it your way👍❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona

  Stort tillykke til jer begge med brylluppet.man skal ikke altid gøre det andre forventer. Det er så sejt at du gik med på din mands drøm også selvom din mor ikke kunne deltage. Husk at det er jeres liv det gælder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med kærligheden. Er selv blevet gift i hemmelighed, da det var det min mand ønskede. Men min mands familie blev meget sure og talte ikke til os i et år efter og vi blev ikke inviteret til min mands søsters konfirmation, som en lille hævn. Jeg blir træt – det er nok min svigermor der har skrevet den kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Stort tillykke med kærligheden. Er selv blevet gift i hemmelighed, da det var det min mand ønskede. Men min mands familie blev meget sure og talte ikke til os i et år efter og vi blev ikke inviteret til min mands søsters konfirmation, som en lille hævn. Jeg blir træt – det er nok min svigermor der har skrevet den kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanet

  Hej Geggo
  Synes det er så fedt og en helt anden måde at blive gift på, synes selvfølgelig det er synd som man ser i aftens afsnit at din mor ikke kan deltage i dette😔 men som du selv skriver i dit indlæg så kender du din mor 😉
  Derudover synes jeg det er så fedt at du kommer med din personlige holdning til folks negative kommentarer på dit/jeres liv 👏🏻
  P.s Alba er bare så kær og ikke mindst dejlig at se på, hun er virkelig et rigtig nuttede 😍

  Mvh Jeanet
  P.ss håber i har haft en fantastisk ferie i Dubai 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annia

  Hej Geggo. Vil bare lige skrive, stort tillykke med brylluppet. Det var en skør idé. Men samtidig mega en mega fed idé og det var mega smukt,på dens egen måde. Jeg syntes det er fedt at se hvor langt du er kommet i dit liv. Nu kan jeg ikke se hvordan det hele fungere hos dig 100%. Men i familien fra bryggen, er det smukt det hele. Du har en god mand og en super mor og en super sød og mega smuk datter. Ønsker dig det bedste i fremtiden 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mayer

  Kæmpe stort TILLYKKE med jeres dejlige kærlighed til hinanden ❤❤❤
  Jeg er SÅ enig med dig, at det er JERES dag og JER som bestemmer. Nogen mener det er egoistisk at blive gift uden alle ens nærmeste, men jeg synes nu egoisterne er dem der mener de er selvskrevet.
  Viva Las Vegas og hurraaaa for kærligheden ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tannah79

  Så godt gjort og tillykke, har altid sagt til min kæreste at den eneste måde han får mig op af gulvet på er et skummelt Sonny og cher bryllup i Las Vegas, (dog er mit motto at gift er noget man tager for ikke at blive det) 😉 elsker min kæreste og far til vores datter, så kæmpe high five her fra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  GODT BRØLET 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Rosendahl

  Kæmpe kæmpe tillykke til jer❤️ Og tak fordi jeg måtte være med, også til jeres hemmelige bryllup. Vild med jer – familien fra Bryggen – ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Vil lige takke jer for at ha givet den søde dame der viede jer the time of her life . Hold nu op hun morede sig ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Stort tillykke med brylluppet..
  Hvor er det fedt gjort af jer, og selvfølgelig er din mor glade på jeres vegne.
  I er en stærk familie der står sammen..
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Daugaard

  Først og fremmest stort tillykke med jeres nye tilværelse som mand og kone.
  Jeg syntes det er fedt at i vælger at blive gift på jeres måde frem for hvad normen og hvad nogle dansker mener.
  Jeg er selv gift med en dejlig mand og tror hvis han kunne vælge nu hvor han skulle giftes så ville han nok også mene at stikke af til Vegas ville være den fedeste løsning men hans kone her havde en anden ide og han vil kun gøre mig glad som jeg bare vil gøre ham glad.
  Jeg håber i bliver ved med at være som i er da jeg elsker at i lade os dansker ind i jeres liv hver torsdag aften og for Gud skyld må i aldrig ændre på jer selv for noget og slet ikke de negative dansker som kun kan se tippen af deres egen næse.
  Ønsker jer alt lykke som mand og kone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice norlyk

  Kæmpe stort tillykke med jeres bryllup i Vegas 😀 Fedt i gjorde det❤️ Min mand og jeg gjorde det samme og samme sted som jer. Eneste forskel var vi blev gift i vores Mustang udenfor, det var min mands store ønske❤️ Og det var så fed en oplevelse❤️ Vi blev helt nostalgisk da vi så jer komme til the little White wedding chapel 😀 Endnu engang stort tillykke med kærligheden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Hej Gekko.
  RESPEKT Sir jeg bare….ingen tvivl jeg Ville som din. dejlige mor også blive ked af det/sur .men det ville ikke vare længe. Du er så fantastisk.Det er så godt skrevet . Også beskeden til den sure dame .TILLYKKE til jer begge og tak fordi i giver en gammel dame på 70 en fest hver torsdag . Og også når der er genudsendelse…. Mange knus til hele familien fra @bedstetil5 🎅🍀🎅🍀😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yrsa sand andersen

  Hej Gekko.
  RESPEKT Sir jeg bare….ingen tvivl jeg Ville som din. dejlige mor også blive ked af det/sur .men det ville ikke vare længe. Du er så fantastisk.Det er så godt skrevet . Også beskeden til den sure dame .TILLYKKE til jer begge og tak fordi i giver en gammel dame på 70 en fest hver torsdag . Og også når der er genudsendelse…. Mange knus til hele familien fra @bedste til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  STORT tillykke til jer – med jeres vielse og med jeres kærlighed der virker så ren og ægte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie wallace

  Så godt et indlæg! Og så rigtigt, det er jeres dag, jeres kærlighed og jeres valg! Amen to that!🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Syntes enlig det var rigtig sjovt måde og blive gift på, men håber der kommer et alm bryllyp, på et tidspunkt. vil gerne se jer alle i flot brude tøj. Bare en pige der stadig er sur på sin mor og stedfar fordi de blev gift i hemmelighed på rådhuset i 1991 og ikke inviterede den 7 årige pige med, det have kigget på mange brudepige kjoler i de blade der kom dengang. 😂😂 Bare godt alba var med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At trække stikket, og nyde sin familie...