Dubai - go or no go?

Aflivning + offentliggørelse af billeder burde være på sin plads.

Jeg sidder lige nu og læser om en 39årig mand der har voldtaget sin datter fra hun var 2 og til hun var 4 år gammel… Læs artiklen HER.

Jeg får en følelse af afmagt, frustration, kvalme, opkast-fornemmelse, min mave snører sig sammen, sorg, vrede, ALLE negative følelser der findes strømmer igennem mig. Jeg får tårer i øjnene, gåsehud, og gør alt der står i min magt for ikke at få de absurde, klamme, modbydelige billeder i mit hovede. Jeg vil ikke engang prøve at besvare spørgsmålet “Hvorfor?” i mit hovede – for jeg ved jo egentlig godt hvorfor. Fordi man er så vanvittigt, modbydeligt og usselt et menneske at det dårligt kan beskrives. At kalde det en sygdom er simpelthen for nemt. “Han kan jo ikke gøre for det, han er syg” – sikke en lortesætning… Jeg væmmes.

Især når jeg læser dommen…. 2 et f…… halvt år har han fået, i shit you not! 2 ET HALVT ÅR!!!! FOR AT MINDST EN GANG AT HAVE DYRKET SEX MED SIN 2ÅRIGE DATTER, OG I FLERE TILFÆLDE ORALSEX! 2 ÅR!! Moren der har været vidne og som har medvirket fik 6 F…. MÅNEDER….!!!! Syge perverse modbydelige…. Jeg kunne blive ved… Åh gud altså… Jeg er totalt i chok. Hvordan kan det være muligt? Hvordan kan vi i Danmark have et så f… up retssystem at han får så lille og fuldstændig til grin straf?

 

MIT SPØRGSMÅL ER:

 

Hvad skal der til for at vi i Danmark kan få, ligesom de allerede har i USA, en database der offentliggører dømte pædofile med navn, ansigts og bopæl? Vi må og skal da beskytte vores børn. Denne mand kommer ud igen inden længe – og jeg kan risikere at stå og smile til ham i Brugsen imens jeg køber ind med min datter. Jeg væmmes ved tanken… Jeg synes jo så absolut at aflivning i disse tilfælde (hvor personen er dømt) ville være på sin plads, men jeg ved at jeg får smæk for den holdning. Ikke desto mindre, er det sådan jeg har det, og den kan ikke ændres. Jeg ved dog at det nok aldrig kommer til at ske – men skal vi ikke sammen kæmpe for en offentlig database hvor (dømte) pædofile offentliggøres? WHO’S WITH ME?

Kysser lidt ekstra på min datter nu… Al den ondskab i den store verden, jeg skal forevigt passe på hende så godt jeg kan. Mit guld, mit et og alt – altid vil jeg beskytte dig med næb og klør. 

 

evilheart

 

Kærlighed.

39 kommentarer

 • jørgen

  det kan ikke passe at når man giver et lille barn en “livtidsdom” at man så bare slipper med nogle få år. Livstid til dem også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Jeg er så meget med dig!! Det er så afskyeligt , jeg kan ikke engang formulere en kam nok sætning om sådan en person

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claus Mikkelsen

  Jeg syntes også at dem som er blevet dømt for pædofili skulle aflives
  Og at dommene for deres ulovligheder er alt for lave.
  Hvad tænker de mennesker som kalder sig dommer på når de giver domme på 2-3år for sådan en gerning
  Af med knoppen færdig
  Min afdøde kone var udsat for det og vores liv var ikke helt let og når de så får så lidt i straf ja så var vi skide vrede når vi hørte om de små straffe de få
  Claus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iris

  Jeg er fuldstændig enig med hvert et ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kan ikke være mere enig. I Danmark betyder mennesker ingenting. Røver du en bank får du 10 år og begår du voldtægt får du 3 mdr. Dybt til grin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hasna salha

  Jeg er fuldstændig enige med dig, det er så skræmmende og jeg er mere end bare med:) go for It.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jonasson

  Der er ikke noget forkert i din Holding!! For du har mere end bare ret!! Det for sygt at der ikke er meget hårdere straffe til sådan en som ham og alle andre pædofile!! De ved jo de ikke skal sidde så længe inde! Bag de tremmer!! Så det rør tydligt ikke dem!! Og samtidigt er det alle vor børn i landet der er/kan blive udsat for det grusomme *******… det er der ingen der fortjener… det vil jo sidde fast hos de små og huske tilbage.. det ødelægger deres værdifulde liv!!
  Mvh. Malthes mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Marker

  Hej geggo.
  Du har så meget ret. Har selvtænkt det samme masser af gange. Der burde være et oplysningsystem ang pædofile. Opdagede selv for 16 mdr siden at min datters far havde forgrebet sig på hende. Han fik 18 mdr og min datter fik 10.000. Det er til at lukke op og skide i. Hele vores verden er væltet. Min datter har psykiske problemer, og jeg har mistet mit job, og er nu i jobafklaring pga stress og angst. Min datter fortalte om 2 nylige episoder og en hun kan huske fra helt lille, men den fra hun var helt lille “erindrede” han ikke, så den blev droppet. Det kom frem at han havde en dom for børneporno fra før jeg mødte ham. Der burde være et system der gik ind og oplyste en om, at man havde fået barn med sådan en. Havde aldrig taget chancen hvis jeg havde vidst det. Han vidste udemærket hvad jeg mente om sådan en slags mennesker, så han vidste godt hvad klokken var slået da min datter fortalte mig det. De her mennesker er så syge i hovedet at de kan manipulere med alle. Derfor burde det netop oplyses hvor de boede. Vi er alt for flinke i Danmark. Hvorfor skal disse mennesker beskyttes?? Hvem beskytter mig og min datter, når jeg står med en datter der ligger skrigende på gulvet, og siger hun ikke vil leve mere. Nu kommer han ud om 2 mdr og så kan han fortsætte sit liv. Det bliver måske endda nemmere for ham for nu har han jo siddet inde med ligesindede. Pas på jeres børn derude. Der findes desværre meget mere af den slags end vi tror.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robin

  Jeg er far til en pige på 10 og en dreng 22 og jeg er så heldig at være farfar til en dejlig dreng på 1 år. Det følelse du går rundt med har jeg hver eneste gang når jeg hører om børn som bliver misbrugt. Ja, man kommer ikke en gang i nærheden om at prøve på at gøre nok for vores børn, hvad retssystemet angå. Et barns liv bliver ødelagt og kriminalen kommer på hotel (det er jo ingen fængsel for sådan en) hvor der er faste moltider som han/hun ikke en gang selv skal stå for og efter 2-3 år med smillet på leppene kan starte forfra. Jeg kan ikke lade være med at spørge, hvem er Danmarks fremtid, forbryderne eller vores uskyldig børn? For retssystemet ser ud til at mere humanitær over for forbryderne end for vores børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Köhling

  Nej nej nej, aflivning er alt for mild en straf. Total kastration incl.fjernelse af penis, kun lidt tilbage til urinrør, alt sammen foretaget i lokalbedøvelse. Det synes jeg vil være en passende straf!!! De kærligste hilsner Birthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kan kun være enig med dig,det er det mest afskyeligt ,og straffen skulle være de skulle rådne op i et mørkt hul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Før i tiden lavede man en kastration af pædofile. Dette burde indføres igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Husk at en 16-årig knægt der dyrker sex med sin 14-årige kæreste, også bliver dømt for pædofili, hvis han bliver anmeldt.
  Tænk hvis han skulle ha’ billede og alle informationer liggende på en hjemmeside? Stakkel 🙁

  Men længere straffe går jeg uden tvivl ind for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten

  Kære Geggo,
  Jeg er ikke ligefrem en fan, hverken af “reality-fame” eller at være berømt for at være berømt, i stedet for talent.
  Med det sagt så må jeg indrømme jeg har stor respekt for dette indlæg, populært eller ej så er jeg 100% enig, pædofile skal måske ikke ligefrem henrettes, men i det mindste kastreres eller spærres inde permanent. Loven i Danmark straffer generelt forkert, forbrydelser omkring penge får årtier, voldtægt, misbrug, dyremisbrug o.s.v får et misbilligende blik og en striks “Så så, det må du ikke gøre igen!”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  jeg må totalt indrømme at jeg er med dig på denne her . det er så tragisk mit hjerte bløder for børnene i disse sager og syndes de svin der udfører den slags skal slagtes……jeg er os meget urolig over at der nu kan købes sex dukker i børne størrelse ..flok siger det er jo bare en dukke men jeg vil vædde på at når sådan et svin først har været på en dukke vil han opsøge rigtige små børn .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens

  Vores retsvæsen må styres af en gruppe pædofile, siden straffen er så latterligt lav. De smadrer jo et barns liv, det burde næsten svarer til mord. Kan du ikke skaffe 50.000 underskrifter, så vi kan få hævet straffen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej . Vil give dig fuldstendig ret I det du skriver.Retssyetemet i Danmark kan snart ikke være sig selv bekendt for det sender det forkerte signal til omverdenen om at sådan en modbydelig ting kan man komme fasted med her uden de store omkostninger .Jeg grammes og tænker på alle de det går udover .Taler af erfaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin Steffensen

  Kunne ikke være mere enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Møller

  SÅDAN Geggo👌
  Er dog ikke helt enig med aflivning af pædofile Men jeg har længe været rystet over den straf Pædofile får her i dk. 😠 tænk at man få 12 år for økonomisk svindel men ødelægger man et barns liv kan man slippe med 2-3 år og oven i købet være anonym når man kommer ud😣🔫 det fatter jeg slet slet ikke.
  Vi borgere som betaler skat og ikke skader andre mennesker har ret til at vide hvem vi bor ved siden af… Jeg HAR ret til at vide om mine børn er trygge når jeg sender dem ud på legepladsen. Pædofilregister NU….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor kan jeg kun give dig ret. Hvis der ingen tvivl er og man er 100% sikker på overgrebet, så mener jeg også der burde indføres dødsstraf. Ingen mennesker, der gør små og uskyldige børn ondt så bevidst, burde ikke leve eller gå rundt blandt børn et par år efter. Det sygeste er, at økonomisk kriminalitet bliver straffet betydeligt hårdere, end pædofili og børnemisbrug gør. Det er absurd! Så ingen onde ord fra mig og jeg tror, at mange deler vores holdning. Der burde være nul tolerance hvad dette angår. Vi er blevet et blødsødent konflikstsky folkefærd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Espersen

  Stephanie du har så ret! Det kunne ikke siges bedre. Det er fuldstændig absurd at straffe som denne kan gives! Det er lidt at latterliggøre de stakkels ofre. Den slags mennesker fortjener INTET andet end en rendesten de kan rådne i. Ingen skal nogensinde påkalde sig en sygdom for at forklare sin ageren. FØJ! Må nogen ødelægge deres liv så grusomt, som de har ødelagt deres barns barndom.
  Du er en sej kvinde, et fremragende forbillede og en AWESOME mor. Keep up 👏❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er tilhænger af sådan et møgsvin, hænges op i gabestok på Rådhuspladsen også kam folk gør ALT undtagen slå ham ihjel!!! Der er nok nogle der ville røvpule det klamme svin 👏🏼

  Hilsen mor til 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie.

  Hej geggo! Jeg er kun 20, ikke selv mor! MEN jeg kunne ikke være mere enig! Du er så fantastisk et menneske !!! Jeg i IHVERTFALD MED DIG!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er uhyggeligt. Uhyggeligt at han får så lidt straf for noget så forfærdeligt. Det danske retssystem er til for forbryderne ikke for ofrene. Synes ofte i mange sager at det nærmest er at gøre grin med dem det er gået ud over. Mange liv bliver smadret virkelig grundigt, men forbryderne må nøjes med et par års fængsel. Det er absurd, og ingen ord kan nogensinde beskrive hvor FORKERT det er..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er da SÅ meget med dig!!! Gør gerne en daglig indsats for det ville blive muligt!!💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina oldager

  Jeg kan kun give dig ret Geggo
  Hvis man tænker på at de børn der bliver udsat for incest bliver mærket for livet, det jo at latterliggøre børnene at deres krænkere kun får en dom på 2,5 år
  Dvs, at barnet kan sesin krænkerinden hun begynder i skole
  Manden er jo ude igen om max 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liza

  Jeg kunne simpelthen ikke være mere enig!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Jeg kunne ikk være mere enig. Synes generelt at vi har for lave straffe i forhold til alvorlige forbrydelser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hou Karlsen

  Har det lige som dig, der er kun en straf “dødsstraf” for sådan noget, hvor er det sygt. Hvorfor skal vi føde på sådan et menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Geggo jeg er så enig med dig. Sådan et svin skulle låses væk for altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har du set dokumentaren “Livet som pædofil” på DR? Jeg må indrømme at den fik mig til at tænke over om pædofile (som ikke har begået overgreb, og som ikke ønsker det) har en reel chance for at kunne stå frem og få hjælp – uden at blive udstødt og forfulgt?!
  Jeg føler ligesom dig afsky, vrede og frustration overfor de mennesker som begår overgreb på børn og slipper afsted med en latterlig lav straf!! Forrykt..
  Men programmet fik mig alligevel til at spekulere på om nogle af de overgreb kan undgås, hvis de pædofile får hjælp i tide…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catarina

  Jeg er så enig med dig! En database er et minimumskrav efter min mening! Det er for latterligt der ikke er større straf! Det burde være tid til at middelalder tortur redskabet træhesten skulle tages i brug igen!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kunne ikke have sagt det meget bedre selv! Oveni synes jeg en kastration burde være på sin plads. Fy faen og lidt mere føj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  Helt enig . Det er så usselt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Bantz

  Kunne ikke være mere enig!! Også i aflivning af den perverse sindsye stodder!! Og moren de for den skyld!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt enig med dig kan heller ikke ha at der skal være sådan nogen mennesker i den her verden man skal tænke på sine børn og sine nærmeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hojhus

  Din mening er absolut IkKE for skarp. Der findes ikke ord der kan beskrive sådan et afskyeligt individ. Og der findes ikke en straf der er hård nok. Aflivning er næsten en for nem udvej for sådan et svin. Jeg har ikke læst artiklen. Jeg kan ikke holde ud at læse sådan noget. Jeg bliver SÅ ked af det og ekstremt vred. . . . . . 👿

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår dig udmærket, kunne ikke ha skrevet det bedre selv…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hvor er det forfærdeligt 😫 Sikke et system.. bare du stjæler en slikkepind, så får man jo nærmest livstid!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai - go or no go?