New year, new dress - new look.

Jul 2017

jul

Så kom vi også igennem julen i år. Hvor er det egentlig vild en forskel på ens julestemning, når man er mor, i forhold til da man ikke var. Jeg har altid godt kunne lide julen, bevares, men det er bare noget andet nu. Jeg glæder mig på en helt anden måde end jeg gjorde før, og jeg kan virkelig mærke hyggen på en totalt anden måde. I år var især speciel – A fylder 2 til februar, så hun forstår så meget mere nu end hun gjorde sidste år.

Vi holdte jul hos min onkel Mikkel og hans kommende kone Lea – og selvfølgelig med deres to unger Romeo og Rosa-Lia, Lea’s forældre, og hendes søster Patricia, og en af Mikkel’s kammerater Martin, som også agerede julemand. Vi havde en vanvittigt hyggelig aften, lige præcis som det skulle være❤️ Ungerne kan hygge sig sammen, og det er somom det hele bare er blevet lidt dejligere med børn i familien. Lille juleaften holdte vi med min dejlige Svigerfamilie. Dem ville jeg ikke undvære for noget i verden.

Alba er i det vildeste dukke-baby-mode fortiden, og er nu den heldige ejer af intet mindre end 6 dukker (5 drenge og en pige, en information i ikke kunne have levet uden) med tilhørende dukkevogn, dukkeseng, 2x badekar (et til hvert køn, what else) sutter, flasker, bleer, skåle, alt hvad der hører til… Hun er i himlen, skulle jeg hilse og sige! 😉 Min julegave til Cengiz faldt i god jord, btw😂 Han fik en rejse til Old Trafford i Manchester og se United – Liverpool på noget han ad stadions bedste pladser – et stk mand walking on water tog jeg med hjem fra juleaften.

Jeg håber i alle havde en fantastisk juleaften med dem i allerbedst kan lide – om i var få eller mange er jo ikke det væsentlige, så længe man har hygget sig og fået kvalitetstid med dem man elsker❤️

 

Der sker snart ting og sager både med bloggen og i mit liv (og nej, jeg er ikke gravid!😉), så jeg kommer til at opdatere noget oftere end jeg plejer. Jeg får nemlig lidt mere tid mellem hænderne her snart – det er både godt og skidt. Jeg skal nok fortælle mere om det så snart jeg kan👌🏼😁

 

26062827_10156861295504186_1757438908_o

“She did it!” 26062682_10156861295534186_1842438472_o 26038066_10156861295499186_817072731_o 26038058_10156861295439186_522887051_o

kiss

All I want for Christmas is you ❤️

biks biks2

 

Så i iøvrigt mit indlæg med nytårs-outfits? Hvis ikke, kan du finde det HER.

Kærlighed.

10 kommentarer

 • Cecilie

  Vil du ikke nok lave en opskrift bog. Al din mad ser så fantastisk ud! Du er vildt god! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Havde i ik mor linse med…!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej Stephanie,
  Glædelig jul og godt nytår.
  Kan du fortælle mig hvor du køber dine fodboldrejser henne? Skal have givet en i gave. Hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Vil du ikke lave en vinterjakke guide (måske lidt sent 😅) men gode varmer vinter jakker uden ægte pels og dun, kan jeg simpelthen ikke finde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej geggo dig og husbonden og Alba og resten f familien på Bryggen ønskes en glædelig jul samt et lykkebringene nytår håber der kommer en ny sæson af familien fra Bryggen til foråret næste år 2018 hils linse og mikkel mange gange fra mig knus og kram fra en kæmpefan af alle jer på Bryggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty jensen

  Hej geggo. Jeg elsker at følge med i jeres liv o derfor forstår jeg ikke at jeg ikke kan følge dig på instragram for ved ikke om du har blokeret mig og hvis du har ved jeg ikke hvorfor. Mine to tøser kan sagtens følge dig derinde så er da lidt trist over jeg ikke kan. 😥 Håber på en forklaring hvis du har blokeret mig Glædelig jul til dig og din familie 🎅🏻🎅🏻🎄🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis olesen

  Glædelig jul til en dejlig lille familie 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig jul, bagjul:-)
  Super fine billeder.
  Du har ret julen er noget helt andet når man selv har fået børn/barn:-)
  I må nyde hinanden og jeres smukke datter alt I kan, tiden flyver og er kostbar.
  Hilsner og snart et fantastiks nytår til jer3:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik wellejus

  Hvor er vi glade for den skønne juleaften i havde . Skønt at du altid informerer så godt og hyggeligt . Hvad skal du nu lave . Vi ønsker jer det bedste i det nye år K h henrik wellejus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New year, new dress - new look.