Familien fra Bryggen… Slut?

kampagne-bryggenI øjeblikket svirrer der utrolig mange rygter, og mange har læst forskellige udtalelser fra forskellige mennesker, flere har skrevet programmet har sunget sit sidste vers, og hvad skal man egentlig tro på af hvad man læser i pressen? Well, en ting er stensikkert. Det i læser her på bloggen, er sandheden. Jeg synes jeg skylder vores følgere, fans og nåja haters (i skal da også have lov at være der, bevares!) at fortælle hvordan og hvorledes det ser ud i forhold til Familien fra Bryggen. Nu har i fulgt os på godt og ondt i 12 sæsoner, hvilket for mig svarer til 7 år af mit liv… Oh that calls for a little something about my “change” – gør det ikk? Det må i have snart…

Anyways… Jeg kan officielt meddele jer alle at Familien fra Bryggen er alt andet end slut (sorry haters….) – lige nu holder vi en velfortjent pause – et valg mig og min familie tog i fællesskab. TV3 blev selvfølgelig ikke sure på os – de er vores tv-familie (you know what i mean), og de var helt indforstået med at vi gerne ville holde en pause, selvom de gerne så en sæson her til foråret. De er altid gode ved os, vi føler os aller-oftest 100% forstået, og vi er allesammen meget glade og stolte af at være en del af Tv3 familien. Jeg synes der er noget helt særligt over at kunne finde ud af at passe på sig selv, og trække stikket for en stund når man føler det er nødvendigt. Heldigvis keder jeg mig aldrig – vi har jo La’ Lotus at knokle med, bla. har vi lige åbnet webshop der liiiige skal ordentligt på benene (find den HER), og så har jeg en helt speciel kollektion af noget beauty-relateret på vej… Exciting things!

Vi starter nye optagelser i år, datoen er sat, men den holder jeg liiige lidt for mig selv endnu, sorry guys. Jeg kan dog helt ærligt sige, at jeg faktisk glæder mig til at komme igang med optagelser igen.

geggocengix morooggmigg

42 kommentarer

 • Tommi

  Glæder mig og ser frem til endnu flere afsnit af Bryggen 😀👍

 • Emilie

  Jubiiiii det er jeg så glad for at læse 😍😍 elsker jer og elsker serien og håber aldrig i slutter den

 • Gyda Horsdal

  Det er så velfortjente og hvor er I bare en hel vidunderlige familie at lade os få lov til at følge Jeres liv. Jeg kan helt personlige godt forstå I alle trænger til en pause, dertil skal også tilføjes at jeg savner Jeres lille familie så forbandet meget.

 • Eline Tychsen

  Det gør mig vitterlig glad at læse – har lige genset sæson 11 og 12 bare fordi jeg manglede jer 😂❤️ Men hurra for det ikke er slut endnu – det ville simpelthen være for sørgeligt!

 • Asta

  Jeg syntes det er så dejligt at i vender tilbage jeg elsker familien fra Bryggen ❤️

 • Dorthe Skriver Nielsen

  Tusind tak til hele familien på Bryggen, for at i vil dele jeres daglige liv med alle os. Jeg synes i er en super skøn familie, der tør være dem i er 100% Også selv om mange nok synes i er mærkelige eller specielle. Men vi kan alle lære meget af, at følge jer. Vi har alle en tendens til, at leve vores liv, som andre synes vi bør og ser bedst ud. I stedet for, at leve livet, som vi selv syndes er bedst/ sjovest for os. Jeg glæder mig til, at følge jer, når i kommer på tv igen. Kærlig hilsen fra en beundre fra Thy 😊

 • Katrine Fich

  Håber at I nyder den velfortjente pause😄😄
  Glæder mig til at I vender tilbage til skærmen og det gør mine skønne unger også😘😘

 • Charlotte

  Det håber jeg ikke i har trængt men en parusse er nok til trængt .så bliver det aldrig torsdag mere Charlotte

 • Tellina

  Wohooooooooooo 😍

 • Dorthe Jørgensen

  Hold da kæft Geggo ❤️ Du har lige reddet min weekend , tak for det 👍❤️ Elsker at følge jer , i er lige så tosset som i vores famile

 • YRSA SAND ANDERSEN

  Jeg er lettet .forhåbentlig på tv3

 • marija

  Er det slut og kommer der ikke mer Familien fra Bryggen

  • Lizette

   Har du læst hvad hun har skrevet????? De begynder at filme igen i år!!!

  • Emilie

   Nej de fortsætter der er kommet en dato på hvornår de begynder igen

  • Sara

   Hvis nu du læste hvad geggo skrev, havde du forstået at det ikke er slut 😌

  • Daniel

   Har du overhovedet læst hvad der står?

 • Kali Cecilie Linnet

  Yaaas! Og jeg håbede faktisk for jeres egen skyld at i snart tog en velfortjent pause. Glæder mig til i vender stærkt tilbage med fornyet energi, super spændende med de nye tiltag både du og Cengiz arbejder med, men også det med din mors Bed and breakfast i Spanien. Er så imponeret over hvor gode i er til at skabe en indkomst og et liv for jer selv, man mærker hurtigt at i ikke er afhængige af spotlightet men faktisk sørger for jer selv og familie, derfor er i værd at følge for mig 🙂 <3

 • henrik wellejus

  Nej nej bryggen slut . Det er forbudt . Den sjove dejlige underholdning kan vi ikke undvære ☺

 • Anne-Mette Rosendahl

  Hurraaaaa og tak i skønne mennesker. Glæder mig 😀

 • Cornelius

  Jeg er over glad for at det ikke er slut

 • Katrine

  Men er din mor ik flyttet til Spanien? Og hvor lang tid fortsætter det??

 • Mona Anita

  Tænkte selvfølgelig nok at i vente tilbage. Specielt glæder jeg mig til at se skønne Alba. Indtil da er der heldigvis insta hvor i stadig næsten dagligt giver en lille fli af jeres liv. I er oprigtigt skønne alle sammen.

 • Oliver

  Er Linse flyttet til Spanien?):

 • Maja

  Tusind tak geggo:)
  Jeg er lykkelig over at programmet ik er slut! Ligenu ser jeg alle de andre sæsoner imens jeg venter til senere på året, hvor den nye sæson kommer:) Jeg vil bare sige at jeg elsker familen for Bryggen og kan ik leve uden jer som får mig til at grine:) tak!!

 • Ulla

  Jeg synes ikke du er den familie Bryggen skulle stoppe jeg kan godt lide at følge lidt med i jeres liv jeg synes i er sjove og jeg ser det hver torsdag og vidste ikke jeg kommer til det så ser den om fredagen . Men hvis du slutter familien på Bryggen så kan jeg godt forstå det men det har været godt at følge med jeres familie i søde og sjove
  Med vendlig hilsen
  Ulla kruse

 • Sanne Harpsø

  Dejligt i fortsætter. Jeg kan jo slet ikke undvære at se jer skønne mennesker på tv. Én ting er sikkert. Hvis jeg bliver så rask igen at jeg kan gå, så vil jeg en tur på Bryggen!

 • Sanne Harpsø

  Og….. tusinde tak for update omkring Familien fra Bryggen.

 • Stina

  Kunne du ikke lave et blog indlæg med hvorfor har i fået en af ‘hvalpene’ tilbage? Og om det er meningen om i vil beholde hende? 😄

 • Inger

  kan i have en god ferie indtil i er klar igen

 • Linda Tønder,

  Hej Geggo. Det er jeg meget glad for at høre , jeg er super fan af jeres familie . Men forstår og respekterer fuldt ud, jeres beslutning om at holde en pause. 💕

 • Per larsen

  Jeg elsker simpelthen Bryggen især Alba musen og geggo i er altid så gode i må ikke stoppe lige nu jeg er en kæmpe fan jeg græder hvis i ikke kommer i gen har alle sesonner af brykken ser nogle af de første seseonner lige nu i love you🌹❤️

 • Josefine

  DER SKAL STADIG VÆRE FAMILIEN FRA BRYGGEN

 • Victoria

  Jeg Erik super glad for at det fortsætter og jeg forstår dig godt geggo man har brug for en pause hvor man kun koncentre sig om abejdet og alt det forgår rundt om den men i skal vide at jeg elsker at se det og jeg glæder mig allerede til den nye sæson❤️❤️❤️❤️❤️

 • Liva Vilhelmsen

  Øv

 • Amalie

  Forstår det godt

 • Tina

  Det er skønt I vil stille op som familie og lade hele Danmark sidde og tjekke jer efter i sømmene:-)
  Jeg kan personligt godt lide jer, I er naturlige og ligetil, kalder en spade for en spade og en skovl for en skovl:-)
  Nyd pausen og glæder mig til nye afsnit:-)

 • Karina Kruse Andersson

  Tusind tak for svar søde Geggo. Nogen folk har bare så travlt i denne verden og så er jeg glad for at du melder ud med hvordan tingene hænger sammen 😊 Vi alle har sgu brug for at trække stikket ud engang imellem så al respekt fra min side og så vil jeg bare glæde mig vanvittig meget til at opleve jer rulle over skærmen igen, elsker jer alle himnelhøjt, I er de mest fantastiske mennesker med en dejlig masse humor ❤️ Oplevede jer alle til juleshow i Aalborg i december 2017 👍 og foruden det har jeg været til 2 andre shows og jeg elsker det 👍❤️ Mange kærlige hilsner og positive tanker til jer alle sammen fra Bryggen. Krydser ligeledes fingre for at din mors bed and breakfast i Spanien kommer til at gå hammer godt ❤️ Karina, Hjørring i Nordjylland – toppen af Danmark

  • Stephanie Karma (author)

   Kærlighed <3 <3<3

 • Anne Mette Madsen

  Dejligt at høre i fortsætter, ka godt forstå i ska ha en pause. Vi ser alle 3 plus vores 3 hunde ser altid Bryggen. Min og jeg har lige set fra sæson 5 indtil nu på viaplay, sønnen ku ik undvære det. Han er 8 år, har ADHD samt en tillægs diagnose som er af autisme grenen.

 • Laura Stie Christensen

  Det er dejligt at i starter på en ny sæsong , i er sådan nogle dejlige mennesker , jeg ville blive så ked af det hvis i stoppede på pogramet … i er så dejlige og jeg elsker jer og håber i fortsætter i meget lang tid . knus Laura

 • Linda

  Hej Geggo (Stephanie) og resten af familien…
  JEG ER SÅ GLAD FOR AT FAMILIEN FRA BRYGGEN IKKE ER STOPET!!! Jeg elsker hver torsdag at sidde og se en dejlig episode…. håber at den nye sæson snart er på vej

 • Maria

  I er så pisse seje hver og én! ❤ os her i set Nordjyske ser frem til at følge jer igen 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *