Familien fra Bryggen... Slut?

Swiss Clinic Skin Revival – til jer der (ligesom mig) ønsker at forynge huden

OBS: Der er en lækker rabatkode nederst i indlægget!

Den vågne af mine læsere bemærkede at jeg et godt stykke tid tilbage testede en behandling med en Skin Roller fra Swiss Clinic der hed Skin Renewal. Nu har Swiss Clinic udviklet en ny serum, og behandlingen hedder ‘Skin Revival‘. Denne behandling fokuserer endnu mere på anti age, rynker, fine linjer urenheder og generelt at skabe en flottere glød til huden.

Resultatet af testen dengang var, kan jeg helt ærligt sige, intet mindre end langt over min forventning og hjemme-behandlingen er virkelig resultat-orienteret. Nu har jeg kastet mig ud et lille hjemme kur-forløb igen, og jeg skal være helt ærlig og indrømme at min hud har brug for det, især når det er koldt i vejret hvor den har tendens til at se ekstra gammel, og medtaget ud. Til daglig bruger jeg jo nogle forskellige produkter tilpasset min huds tilstand, men jeg har gode erfaringer med et par gange om året at tage en Skin Roller behandling (Skin Revival), det giver min hud spændstighed og elasticiteten tilbage. Jeg kan ikke løbe fra at jeg fylder 28 lige om hjørnet (holy shit!) så jeg griber alle chancer for at holde min hud ung, og holde min collagen produktion oppe. Vi ved allesammen godt hvad vej naturen ønsker det skal gå nu – haha! Well, NO! Not on this face, nature. Behandlingen passer perfekt til dig der måske ikke føler for at få sprøjtet botox osv i ansigtet – det er et super fint alternativ, og helt uden at få injections.

Trin for trin billeder og forklaring af behandlingen:

Først renser jeg min roller. Rolleren består af 540 små nåle i en længde af 0,5 mm. Nålene går faktisk ind og skaber en ?snyde-tilstand? hvor huden bilder sig selv ind at den er skadet (nålene skader IKKE huden, og efterlader IKKE sår eller hudafskrabninger, som nogle frygter) – og begynder herefter at genoprette sig selv, og dermed collagen produktionen (den elsker vi – den holder os unge at se på!)

Så renser jeg mit ansigt med en god cleanser, og sørger for huden er helt fri for døde hudceller, og evt makeup-rester. Herefter begynder jeg at rulle forsigtigt over mit ansigt. Jo flere dage der er gået med behandlingen, jo hårdere føler jeg for at trykke. Man trykker som man føler er passende. Behandlingen må ikke være direkte smertefuld, den prikker og kilder lidt. Det er faktisk meget rart. Jeg ruller i alle retninger, både vandret, lodret og diagonalt og på alle flader af ansigtet. Dog ikke på øjnene og den helt tynde, sarte hud under øjnene. Næsen får altså også en tur – just in case.

Med det samme påfører jeg Face Serum der medfølger Skin Revival behandlingen, som indeholder ingredienser skræddersyet til lige præcis denne her behandling. Jeg snyder og opbevarer den et lidt køligt sted – på den måde føles det fuldstændig læks at påføre en kølig serum ovenpå min lidt rødlige hud. ELSKER det. Den medfølgende sindssygt fugtgivende Face Serum indeholder hyoluronsyre som er noget af det allerbedste til antiaging.

Og og og, kære dejlige læsere. Jeg har fået lov at forkæle jer! I får en rabatkode til produkterne. Koden: GEGGO20 giver 20% rabat på Skin Revival. Normalt koster hele kittet 820,- MEN, med rabatten bliver det til kun 656,- !!

Sååå lækker besparelse, jo! I vil ikke fortryde det. Behandlingen giver jo egentlig super meget mening, og er ikke af de der wonder-behandlinger hvor man tænker ?yeah right? – tænker man logisk, kan man jo godt forstå huden forynges når man “tvinger” den til det. Behandlingen er iøvrigt også rigtig god til pigmentforandringer.

Køb hele kittet HER, og husk at gør brug af rabat-koden. Skriv endelig til mig hvordan behandlingen gik for jer <3

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Stephanie
  Tak for dit indlæg. Jeg har i et stykke tid overvejet at købe deres dermaroller, og det vil jeg nu gøre.
  Jeg har dog et spørgsmål. Den serum der følger med ved du, om den er uden A-vitamin? Jeg er nemlig gravid 🙂
  Mvh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Toft

  Hej Geggo,

  Jeg har haft min Swiss roller til at ligge i noget tid, faktisk over et år. Jeg har ikke rigtig brugt den, da jeg ikke har råd til at købe den Face Serum og min rense sprey er snart væk :/
  Har du nogle alternativer til de to produkter, så jeg kan komme til at bruge min igen. Jeg har eksem hud, og jeg er bange for at bruge produkter med alt for meget parfumer osv i. Jeg fik min roller i julegave, i håb om at den kunne gøre min hud stærkere.

  Jeg håber du har nogle gode tips!

  Venlig hilsen

  Heidi Toft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor ofte skal man bruge det?
  Og hvor mange ‘behandlinger’ er der ca i sættet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Geggo.
  Tak for din blog og indlæg – det kan min hud klart godt bruge.
  Jeg plejer at rense min hud hver aften med rensefoam, skintonic og natcreme.
  Ville du stadig bruge skintonic og natcreme når du anvender rolleren og skin revival?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wini phillip

  Hej geggo
  Bruger du rolleren hver dag?
  Mvh Wini

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Må man bruge det mens man ammer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Geggo. Tak for din beskrevet guide og anbefaling af produktet. Jeg har købt det, men jeg er i tvivl om hvor lang en periode på; 1 uges behandling, 1 uges pause skal vare og hvor mange gange på 1 år jeg bør gøre det. Kan du hjælpe med at besvare det? (Jeg har en almindelig flot hud, som dig 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kære Geggo.

  Hvor ofte må jeg benytte rullen til ansigtet? En gang ugentligt, og så færre gange med serumet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familien fra Bryggen... Slut?