Swiss Clinic Skin Revival - til jer der (ligesom mig) ønsker at forynge huden

Min yndlings vippe- serum – Sanzi Beauty

Efter at have fået min egen salon, er det gået op for mig hvor bredt et udvalg der egentlig findes af skønheds-produkter, og hvor meget det egentlig er muligt at skræddersy sine produkter til én selv. Jeg er også langsomt ved at finde ud af hvilke mærker der passer perfekt til mig, og jeg tager udelukkende produkter og behandlinger ind i min salon, som jeg kan stå inde for. Langt de fleste af vores produkter tester jeg selv, inden jeg vælger at tage dem ind og anbefale dem til vores kunder.

Nu har jeg i en længere periode så testet en vippeserum fra Sanzi Beauty, og dén er jeg altså vild med, så den har vi fra dags dato til salg i salonen. For kunderne betyder det mere serum for pengene, og samme aktive ingrediens som ellers, nemlig prostaglandin som er den der går ind og booster keratindannelsen i hårsækken.  Den skaber flere babyhår og forlænger levetiden på hver vippe. Sanzi Beauty er et dansk produkt, som ikke er ikke testet på dyr, og som virker. Ellers havde jeg ikke taget det ind i salonen. Jeg får jo påsat eyelash extensions, jeg er dybt afhængig af det faktum at jeg kan undvære mascara HVER dag (sweet jesus!?) (jeg får lavet det der hedder ‘Empire’, læs mere om de forskellige vipper vi tilbyder HER) og mange tror at serum ikke er nødvendigt når man har vipper på, hvilket er heeeeelt misforstået. Eyelash extensions er jo ikke skadelige, hvis de som hos os, påsættes på en måde hvor hver vippe ikke er for lang eller for tung til naturvippen. MEN, når det så er sagt så er det super vigtigt at pleje sine vipper imens man har eyelash extensions på – vipperne har nemlig altid brug for serum og fugt. Sanzi Beauty’s serum er oliefri, og må derfor gerne bruges til eyelash extensions.

Produktet forhandles både i vores salon fysisk hvor du kan få en total gennemgang af produktet og den rette vejledning af en af vores vippeteknikere, eller på vores webshop HER.

5 ml. koster 590,-

 

2 kommentarer

  • Sanne

    Hvad hedder de øjenvipper du bruger gergo

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara

    Elsker denne øjenvippe serum fra Sanzi Beauty, som jeg har haft sindsygt gode resultater med 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Swiss Clinic Skin Revival - til jer der (ligesom mig) ønsker at forynge huden