Min yndlings vippe- serum - Sanzi Beauty

Jamen vi skal jo giftes igen…

Annonce i samarbejde med LILLY

 

Ohhhh pludselig føles det hele så real….

Jeg kommer ind – her er flot. Og meget hvidt. Her er ultra-feminint, her dufter godt, det er en atmosfære jeg har lyst til at befinde mig i. Der hænger alverdens smukke kjoler på væggene, og på ginerne. Pr automatik får jeg lyst til at tage det hele på, på én gang. It’s a woman-thing, i guess. Jeg bliver budt velkommen af 2 af verdens måske sødeste, mest smilende damer, som spørger hvad jeg vil have at drikke, og serverer både vand, kaffe og bobler fordi jeg har svært ved at bestemme mig. De spørger ind til mig, mine ønsker, om jeg er spændt, og jeg føler mig med det samme velkommen, og taget imod. Det er allerede min dag, føler jeg. Denne her følelse giver mig lidt kilden i maven, på den absolut gode måde. De er så rolige, venlige og jeg får automatisk følelsen af at jeg bliver serviceret, uden det er på den dér irriterende måde. Helt tilpas, og helt behageligt. Jeg ved ikke helt hvor jeg skal placere mig – jeg har ikke prøvet det her før, men de sørger for at fortælle mig hvor jeg skal gå hen, fortæller mig der ingen stress er, er at nu skal vi bare hygge os med det her, og at de godt kan forstå jeg er spændt. Jeg føler mig, lige her, som en der skal giftes (well, det skal jeg jo også, but you get my point), og ikke som en der “bare” skal prøve deres kjoler. De giver mig følelsen af at jeg er speciel, og at jeg er havnet det helt rigtige sted til min første kjole-prøvning. Det her ER altså en stor ting – jeg er ude og prøve at finde ud af hvordan min kjole skal se ud, til mit bryllup. Nok er jeg gift i forvejen, men som mange af jer ved så har vi planer om et bryllup mere – et hvor hele vores familie kan være med, det klassiske, og alligevel totalt utraditionelle bryllup. Mere om det, skal nok komme – måske i tv, you never know. Nå, men der bliver hængt en række af ultra-forskellige, men virkelig fine kjoler frem, og jeg bliver guidet til punkt og prikke, og hjulpet i hver og én. De har også det klassiske podie, man ser i film – ja call me stupid, men det regnede jeg altså ikke med. Jeg føler mig som en prinsesse. Det går pludselig op for mig, for real, hvor stort et udvalg der er. Altså hvor forskellige kjolerne i virkeligheden er! Hvordan skal man nogensinde kunne vælge hvilken slags der passer til én? ?

Ikke et eneste sekund føler jeg mig akavet, eller malplaceret, som jeg egentlig havde forventet (jeg er jo ikke ligefrem i mit sædvanlige element), og selvom jeg brokker mig højlydt over de tatoveringer jeg er igang med at få fjernet som jeg absolut ikke synes klæder hverken mig eller de smukke kjoler, og mit hår der på ingen måder er sat,og mest af alt ligner noget jeg har redt med en tom flaske, så forsikrer de mig om at jeg så absolut er verdens smukkeste kommende brud. Lige nøjagtig hvad man gerne vil høre lige dér. Gud hvor er de skønne og søde. Kan man tage dem med hjem, til hver gang man skal gøre sig klar?

 

Oplevelsen hos Lilly var udover al forventning, og jeg gik derfra med følelsen af at være taget imod, taget mig af, og forstået. Jeg startede ud med at sige jeg ønskede at prøve en kjole med lange ærmer – just in case mine tatoveringer ikke når at forsvinde mere end de er nu. Vi blev dog lynhurtigt enige, efter at have prøvet en af slagsen, om at dét ihvertfald ikke var sagen for mig. Jeg er så glad for at de ikke bare talte mig efter munden, men heller ikke var snobbede og tog styringen – oplevelsen var lige tilpas, og jeg kan til enhver tid anbefale kommende brude at besøge Lilly på Esplanaden 7, i København K, hvis man, som jeg, ønsker en service og en hjertevarme krydret med lige dén ekstra gode service. Både butikken og de to dejlige kvinder får 5 stjerner fra mig. 

 

www.lilly.dk

 

7 kommentarer

 • Henrik wellejus

  Jeg og min kone er så glade for at følge jer. Jeres umidelbarhed og optimisme er mere værd end alt andet . Dernæst krydres det med en pragtfuld humor . Vi ser gl afsnit næsten hver dag og mindes mopper . K h henrik wellejus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Blem

  Hej geggo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  Du er jo total smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej Geggo. Kunne du have lyst til at lave et indlæg om hvilke tatoveringer du har fået fjernet/gerne vil have fjernet, og hvorfor? 🙂

  Med venlig hilsen
  Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Nielsen

  Hvor er du bare fantastisk smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nordstrøm

  Du er så smuk en pige! Jeg syntes brudekjolen på billede nummer 6 sidder så flot på dig. Håber i får endnu et fantastik bryllup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Stephanie
  Hvor langt tid tager det at få fjernet dine tatoveringer? Og har du besluttet at få alle fjernet eller beholder du nogle?
  Vh. Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings vippe- serum - Sanzi Beauty