Jamen vi skal jo giftes igen...

En lille omrokering – Honey i’m home

honet

“Bag kulisserne” ser i jo ikke så meget af her på bloggen – det er, for det første, knap så interessant for jer, med alt det tekniske og yadda-yadda, og for det andet har jeg faktisk ikke haft tid til at forklare jer hvorfor min blog har skiftet design, været nede osv. Et par stykker af jer har også spurgt hvorfor min blog hele tiden skifter udseende. Det har den gjort fordi jeg rykkede fra Bloggers Delight og over til en anden, ikke fordi jeg ikke var glad for at være hos Bloggers Delight, men fordi at indimellem hvis man føler for at prøve noget nyt, så skal man gøre det. Det svarer egentlig lidt til at få tilbudt et andet job, og stadig have muligheden for at vende tilbage til det gamle, når man lige har stukket en finger i jorden, uden nogle bliver sure over det. Det er jo en kæmpe luksus at have.

Honey, im home. Jeg elsker at være hos Bloggers Delight. Jeg elsker også at blogge, og har gjort mig alt, alt for lidt i det på det seneste – jeg savner det! Bloggen er en god måde for mig, at få uddybet nogle ting, der tiltider stilles spørgsmål omkring. Den fungerer som en slags åben dagbog, og jeg elsker at dele mine tanker med jer. I er ganske mange der følger med, og jeg har faktisk, sagt med et smil på læben, svigtet jer lidt, i og med jeg har været så fraværende. Jeg er en selvstændig erhvervsdrivende (sorry haters, ikke “bare” en realitydeltager, jeg kan faktisk også andet…), jeg har fortiden gang i hvad føles som 1100 projekter, jeg elsker at have travlt, og jeg elsker også at tjene penge – ærlig snak. Jeg skal dog have hjertet med i alt hvad jeg laver, ellers gider jeg ikke. Hvis i vidste hvor mange ting jeg siger nej til hver dag som kunne give mig indtjening. Bla. en selvbiografi. Jeg må efterhånden nærmest være den eneste offentlige person der ikke har udgivet sådan én. Jeg kan ligeså godt være ærlig og sige: Jeg siger aldrig ja tak til at skrive en bog om mit liv. Ligegyldig hvor mange penge jeg bliver tilbudt.

Nåmeeeen, anyways, så ville jeg egentlig bare lige stikke min arm i vejret og sige “G’DAY MATE” – jeg er hjemme hos Bloggers Delight, designet er tilbage (det bliver måske ændret snart igen, haha sorry guys, men det bliver kun flottere og mere brugervenligt, promise) – jeg har min egen vippekollektion på trapperne, som jeg selv har designet og fået produceret (ikke noget med at lægge mit navn til, jeg har SELV fået dem sat i produktion hos en fabrik) – dem har jeg kastet en del penge efter💸, så dem håber jeg selvfølgelig bliver en succes. De er 100% cruelty-free, og de lanceres i næste uge! Can’t wait…!! Jeg nyder ferie ligenu, for lige om hjørnet starter vi optagelser, jeg starter faktisk optagelser til flere forskellige ting, som jeg glæder mig til at dele med jer. Livet er dejligt. Jeg klager ikke. Jeg skal dog lige huske at stoppe op og nyde det også, istedet for bare at løbe fremad. Cengiz er god til at huske mig på at tage én ting af gangen, for jeg er jo min mors datter ikk’? Jeg vil helst have 58 bolde i luften på samme tid, og hvordan f…. skal jeg så gribe dem? Det går ikke jeg ender med stress eller mavesår. Sidstnævnte er prøvet før – for satan, det er frygteligt.

Venner, vi ses inden længe. Jeg elsker at i følger med, og jeg elsker jeres respons. Lad mig vide om i har ønsker til indlæg – det er trods alt jer der skal læse dem 😉 Jeg nyder lige de sidste dage i Mijas, Spanien hvor vi er nede og besøge min mor med et vennepar. #møsiface

 

spain

Kærlighed.

12 kommentarer

 • Karina

  Kunne du evt. lave et indlæg omkring jeres aftenrutiner med skønne Alba? Det ser altid super hyggeligt ud når man følger med på Instagram, hvordan i hygger i sengen. Undrer mig ofte over hvordan i gør – om i decideret putter Alba, eller om hun bare går kold af sig selv?
  Har nemlig selv en datter på 2 år, som jeg samsover med (på trods af far ikke er super begejstret).
  Håber du får mere tid til at lave flere indlæg, nyder at følge med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sebrina

  Hej ❤

  Rart at høre lidt fra dig 😊
  Jeg glæder mig til din vippe kollektion kommer ud. Jeg har kunder som spørger om hvorfor jeg ikke har ægte mink – netop pga velfærd hos dyr 😊
  Så det bliver da super spændende.

  Nyd tiden som mor og din succes i livet – Tiden kommer aldrig igen ❤❤❤

  God ferie 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Geggo!
  Kan du ikke lave et blogindlæg om de vipper du kommer til at sælge? Så de evt er på en øjnmodel, så man kan se hvordan de ser ud på? Glæder mig simpelthen så meget til at se dem i næste uge! 😍💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Christine. På min webshops http://www.lalotus.dk kan du se alle vipperne på en model, hvis du trykker ind på den enkelte vippe <3 Jeg kommer også til at lave en guide til at påsætte dem. Kærlighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina winther

  Hejsa Geggo
  Selvfølig elsker vi dine updates , og glæder os til nye afsnit fra Bryggen .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Tak kære geggo for interessante ord . Godt at gøre fra jer . Kærlig hilsen henrik wellejus ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Dejligt du er tilbage <3
  Kan du ikke lave et indlæg om dine tattooveringer? Hvilke du har/får fjernet, hvilke du beholder, begrundelsen osv? <3 Jeg er selv i gang med at få fjernet en, så synes det ville være spændende!
  Knus Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Skønt indlæg lav enlige flere 😍 glæder mig se de nye afsnit af familien fra byggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mettw

  Dejligt at du er tilbage Geggo❤️❤️ Hvor har jeg savnet dine indlæg! Men det hele skal jo lige passer, når man både har familie, mand, datter og forretning! Fortsæt det gode arbejde! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Fedt du er tilbage på bloggen 🌸 Når du nu selv spørger efter idéer hvad du kunne skrive om på bloggen , så tænkte jeg på om du ikke kunne have lyst til at lave et indlæg om hvor du køber alt det fine tøj som Alba altid har på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Fich

  Skønt billede af jer❤️
  Nyd de sidste dage hos Moar😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen vi skal jo giftes igen...