Om at være mor til en 2-år-og-et-par-måneder-årig, og det med ikke at leve op til egne forventninger...

Jeg sælger ud af Alba’s tøj

Alba har, og har altid haft, ufatteligt meget tøj. Jeg har sort bælte i online-shopping, og det faktum at jeg fik en pige, gjorde det ikke mindre spændende at shoppe børnetøj. Tværtimod, kan man jo seriøst få alt for meget lækkert til de små piger. Bevares, der er da også meget sødt til drenge – det er bare ikke dét jeg har kigget efter, men når jeg en dag får en dreng, er jeg sikker på at jeg nok skal blive ligeså overrasket over udvalget. Seriøst, sådan en lille gut i et lysegråt sæt fra Hust&Claire? Oh my… Can’t wait. Some day. Medmindre vi kun kan lave piger. Det ved man jo sjovt nok ikke…

 

Nåmen, den anden dag gik jeg igang med at sortere i Alba’s og mit eget tøj. Jeg besluttede mig egentlig at lægge det hele i flyttekasser og gemme det (til hvad, aner jeg ikke) – jeg har nemlig desværre en indre hoarder indvendig, og har utrolig svært ved at lave grov-sorteringer. Der er min mor og jeg ultra forskellige, hun er mega god til det, både bevidst og ubevidst (den sidste er bla. én af grundene til der eksisterer hvad der kan tælles på én hånd, af baby billeder af mig) – men da jeg fandt ud af hvor meget det egentlig fyldte, kunne jeg godt se at det egentlig også var en smule unødvendigt. Da jeg sad og sorterede og pylrede over alt det fine tøj hun “havde på dengang vi var i …” og den hun “jo skulle have haft på til…” kom Cengiz (i ved, ham den indimellem alt for fornuftige i forholdet) med en meget rigtig fact: “Skat… Du ved udemærket godt, at om vi så skulle få en pige mere (ja, det var mit, synes jeg selv, ret gode argument for at gemme det…) så køber du nyt, og bruger måske 2-3 ting af dem der. Sådan er du. Du er shopaholic?” – og manden har jo, desværre nok, ret… Hej, mit navn er Stephanie, og jeg er shopaholic. (Heeeeej Stephanie….!)

 

Så det skete. Jeg sorterede. Med nærmest lukkede øjne, fordi alt tøjet har en værdi i mit hjerte (ja også det med prismærker på, som Alba aldrig har så meget som haft på i 1 minut) – jeg valgte dog at gemme én kasse. Den med hendes første (10-12) sæt tøj, og liiiige den kanin-dragt jeg ikke kan få mig selv til at gå af med, og liiiige den søde jakke, næste barn jo ALDRIG ville kunne leve uden, og TÆNK nu hvis den gik ud af produktion, og man aldrig ville kunne få den og dén igen, osv osv… Jeg er forfærdelig uforbederlig, og alligevel ikke, for look at me now.

 

Jeg har faktisk formået at samle en hel del, som nu ligger hos Børneloppen i hhv. Valby – stand 139 og Slagelse stand 124. Rygterne skal vide at det ryger lynhurtigt, men jeg har afleveret en del, som ligger på begge stande. Der kommer mere i næste uge, især sko. Adresserne er:

Børneloppen Valby: Gammel Køge Landevej 135, 2500 Valby

Børneloppen Slagelse: Kinavej 5, 4200 Slagelse

 

www.Boerneloppen.dk

@boerneloppen

@boerneloppenslagelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

9 kommentarer

 • Karina Leonora

  En dame har brugt din mands billede fra Insta..billede af jeres datter hvor hun har Newbie tøj på. Hun har lagt det på fb side som sælger Newbie tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej Karina. Hvilken side er det??? Det har hun bestemt ikke tilladelse til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kunne du overveje at sælge noget af det over nettet, til dem der ikke lige har mulighed for at komme derover? Eller ville der blive for meget arbejde i det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Jeg har desværre ikke mulighed for at sælge og sende selv, nej <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lang tid har du standen? 🙂 Har lige en baby der snart melder ankomst så må ligge shoppefeberen på hylden. Men synes det er så lækkert tøj Alba har på 🙂 save Some 😁☝🏻

  Btw kender udmærket til kærlighedsforholdet til det bitte bitte tøj 🤣🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Har du tøj i str 98/104

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Hej Geggo. Ved du nogenlunde hvad str. Du har liggende på standen (særligt i Valby)? Jeg søger str. 86 til min datter og jeg er også mega fan af Hust&Claire!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være mor til en 2-år-og-et-par-måneder-årig, og det med ikke at leve op til egne forventninger...