Pasta ala Gegs

Wedding coming up!

I øjeblikket går vi og lægger planer… Vi skal nemlig giftes igen! Det ved en del af jer godt – årsagen er flere, og mange har spurgt hvorfor jeg endnu ikke har ændret navn til ‘Salvarli’ eller status til ‘Gift’ på Facebook osv – well… Lige dét er der en helt særlig årsag til – den får i at se i ‘Familien fra Bryggen’ til efteråret. Faktum er ihvertfald, at vi skal giftes – og datoen er helt fastlagt – men stadig lidt hemmelig… Sorry, guys! Jeg kan dog Vi er jo gået igang med planlægningen for alvor, og nu kan jeg godt mærke ‘its getting real’ – hold nu k…. hvor er der meget man skal have styr på. Jeg glæder mig simpelthen så meget at jeg ikke kan beskrive det. Vi har vist (næsten) fundet ud af hvor det skal holdes, hvornår, og hvem der skal have de forskellige roller som toastmaster osv – vi mangler bare liiige at spørge de pågældende… Tænk hvis de siger nej? Det kan jo egentlig godt ske… Well, SÅ tager vi den derfra, haha. Indenfor de næste par uger, skal der sendes ‘save the date(s) ud’ – jeg er i fuld gang med at lave dem selv. Man er vel en lillebitte smule kreativ… Prøver ihvertfald. Tænk engang at jeg skal være en ægte brud – og jeg har endnu ikke fundet kjolen – faktisk går jeg ikke SÅ højt op i det (endnu…). Den må egentlig gerne falde på plads i sidste øjeblik, det går nok. Det vigtigste er alt det der skal ske og hvad vi skal. At vi får den dejligste dag, allesammen, og at jeg bliver gift med ham jeg elsker. …Nåja, og en smuk kjole vil jeg da gerne have, bevares – det skal jeg nok også få – der er bare andre ting på listen lige nu, der skal ordnes – mange ting, haha! 🙂 Det er egentlig lidt tomt et indlæg – for jeg kan jo ikke afsløre en fløjtende fis, det kan man aldrig med sådan noget, gæsterne skal jo også have deres overraskelser! Jeg havde bare sådan lyst til at råbe det: “VI SKAL GIFTES!!” (igen….!) Gud hvor jeg glæder mig til det hele…

Jeg rækker lige ud til jer, kære læsere!

Jeg er helt ny i bryllups-gamet, og skulle der sidde nogle derude med nogle vildt fede links og anbefalinger til pynt, mad, bryllups-kager, anything der kan give inspiration til planlægningen, så vil jeg blive så glad for en mail på geggobooking@gmail.com – jeg kan bruge alle de tips der findes, for jeg er helt grøn, og selvom Google er min ven, så er personlig erfaring bare tit guld værd. På forhånd tak, venner 🙂

 

Kærlighed.

20 kommentarer

 • Mia

  Jeg stod for planlægningen helt alene… Jeg brugte inspiration fra bryllupsklar.dk derudover brugte jeg vistaprint til husk datoen, invitationer, bordkort, menuer og takkekort.
  Servietter er købt på servietnet.dk.
  Kagen fik vi fra H.C Andersens konditori og vi havde Furesø Marina… resten var pænt utraditionelt, da vi er gift på vikinge manér, men festen var traditionelt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil helt klart anbefale dig at kigge på bryllupsklar.dk både på forum og på de mange links til alt fra fotograf til mad 😁 held og lykke med det hele ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jakobsen

  Jeg så, at du søgte en fotograf til jeres bryllup, så derfor ville jeg foreslå at gå ind på facebook og søge på Adam Overgaard Photography. Han tager rigtig flotte billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæreste Stephanie og Cengiz,
  Hjertelig tillykke med jeres forestående bryllup, hvis I har lyst til en uforpligtende snak om mulighederne vi tilbyder som bryllupsfotografer så vil vi hjertens gerne kigge forbi.
  Vi elsler bryllupper og tilbyder både video (drone og steadycam) samt fotografier.
  Kærlig hilsen
  Tina og Jan
  ❤️IGAARD❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  En proffesinel fotograf er vigtigt til bryllup syntes det er synd bare og bruge engangs kameraer når det nu er sådan en stor dag. 💍❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone larsen

  Jeg bruger app’en pinterest og søger bryllup og alt der høre til. Så får jeg dagligt ideer til mit eget bryllup 💍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalina

  Jeg kan helt klart foreslå konditorgården i ballerup til bryllupskagen! Det er så flotte kager, hvor alt er lavet fra bunden. Vildt lækkert😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Hej Geggo ♥️
  Jeg har arbejdet sammen med dig i din mors stripklub for maaaaange år siden – og Gud hvor er det sket en masse med os begge.
  Jeg er ikke gift endnu men har arbejdet som tjener en masse steder, så måske jeg kan give dig lidt ideer mht lokationen og jeres mad.

  Jeg kan anbefale 2 steder i Nordsjælland bla Kokkedal Slot og Rungstedgaard. Jeg aner ikke om det er et sommer eller vinter bryllup men begge steder har flotte settings til begge og er super prinsesse agtige i deres indretning. De laver desuden fabelagtig mad.
  Jeres stil er fantastisk og er sikker på at i vælger hvad der er bedst og lækrest for jer og jeres gæster.
  Jeg anbefaler desuden ikke buffet til lige sådan en dag. Anbefaler altid velkomst med lidt lækkert hapse halløj og god champagne feks.
  En meget let dessert hvis i skal have kage, ellers er det så tungt. Til natmad kan man få det som køkkenet nu laver eller man kan leje en pølsevogn 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Engangskamera!
  Vi har netop købt en håndfuld til vores bryllup 🙃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Selfie stand! Det ville jeg ALDRIG have været foruden 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi H. Magnussen

  Hjertelig tillykke, det bliver en helt igennem fantastisk dag. 1 tip få endelig en til at optage hele dagen på video. Der sker så mange ting og I kan ikke nå at se det hele. Til mit bryllup tilbage i 1992, startede vores kameramand med at optage naboer der lavede æresport og så optog han de glade gæster både ved kirken og så ellers resten af dagen og aften. Videoen er idag selvfølgelig overspillet til DVD. Den er sidenhen set af børn og børnebørn. Glæd jer👰🏽🤵🏽❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paola

  Hvor fantastisk at, I skal giftes igen. 🙏🏽🦋 Inde på Facebook, er der en gruppe der hedder “bryllup-jeg skal giftes-bryllup. Dk” der kan du finde rigtig meget inspiration, fra alle mulige kvinder 🙏🏽
  Stort tillykke igen 💍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Kan kun anbefalede Pinterest, den er guld værd jeg er så småt ved at være klar mit bryllup den 28 Juli 👰🏼💍 ! Men du er så sindsyg kreativ, det skal nok blive godt! 👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Geggo. Kæmpe tillykke med dit kommende bryllup (igen) 😊 Hvis ikke du allerede bruger det, så har pinterest VIRKELIG hjulpet mig med min søgen, samt hjemmesiden bryllup.dk.. Der er også rigtig mange ting på f.eks. lillys hjemmeside om traditioner osv., og så er der også bryllupsmesser i starten af året (alt efter om i skal giftes i år eller om i kan nå at tage på bryllupsmesse), hvor der er gode tilbud på ALT fra ringe til kjoler, udlejning af service, transport *you name it*.

  Der er flere sider på facebook, men den bedste er nok gruppen ‘Bryllup 2018/2019’ – folk er SÅ gode til både at komme med inspiration, dele deres historier og hjælpe med problemstillinger.. Håber det gav lidt hjælp – og beklager jeg ikke sendte på din mail 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tidligere brud

  Stort tillykke med det forestående bryllup! 😊 Kan se du søger gode råd til steder man kan søge inspiration o. lign. Jeg var meget glad for bryllupsklar.dk 👍

  Derudover må jeg på det kraftigste fraråde jeg at bruge bryllupsfotograferne Vores Store Dag (eller et af de adskillige andre navne de går under). Det gjorde vi, og det var en skrækkelig oplevelse der endte i en politisag og personlig chikane flere år efter.
  Vælg en fotograf (og alle andre serviceydelser den dag), I kender nogen der har haft personlig erfaring med; diverse gode anmeldelser på trustpilot, Facebook mv kan man ikke regne med, de kan åbenbart manipuleres grundigt med i stor stil, erfarede vi for sent.
  Så ja, hyr folk ud fra personlige erfaringer i jeres netværk, det er nok mit bedste råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Du bliver så smuk en brud…. elsker at følge dig…. Jeg har desværre ikke nogle tips til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Pinterest appen kan helt klart anbefales, der er alt! Inspiration til alle temaer, kjoler, kager etc. 🎉🎉☺️☺️

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bryllups fyrværkeri / ild show

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Tænk på fuglene. Jeg lavede frøposer til fri afbenyttelse, i stedet for riskastning uden for kirken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sahar

  På facebook findes gruppen “bryllup-jeg skal giftes”. Den er vildt god også hvis man ikk selv er så aktiv på facebook så er der masser af inspiration til ALT😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta ala Gegs