Min top 7 serie-liste

Det der med barn nummer 2…

“Hvornår skal i have nummer 2?” “Skal Alba ikke snart være storesøster!?” “Håber i er igang med nummer 2, for der skal jo ikke være for længe imellem dem” – jeg får det spørgsmål på nærmest hvert opslag på mine sociale medier, og det er bare helt okay at i er nysgerrige – jeg stiller hermed jeres nysgerrighed, ihvertfald lidt, og svarer jer én gang for alle, her på bloggen, som jo fungerer som mit talerør slash dagbog slash i dont know…

 

Jeg må desværre skuffe jer, venner. I får ikke at vide hvornår Alba skal være storesøster, førend jeg er gravid, og førend jeg er minimum 12 uger henne… Ej heller får i at vide hvornår planerne er at projekt lillebror/lillesøster igangsættes. Jeg kan love jer Alba skal være storesøster, og der går ikke mange år. Jeg elsker at dele mit liv med jer, og jeg elsker at være en offentlig person, tvivl aldrig på dét. Der er bare nogle ting jeg personligt gerne vil holde for mig selv – feks planlægning af et nyt barn. Jeg har før mistet et barn (missed abortion, hvor barnet dør, men kroppen ikke selv skiller sig af med det), og dengang valgte jeg/vi at dele historien i vores program af én simpel årsag: Jeg håbede det kunne hjælpe bare én af de tusindvis af kvinder der har stået i samme situation – og faktisk er jeg den dag idag, utrolig glad for jeg valgte at gøre det, selvom det var grænseoverskridende, og meget blottende. Jeg har nemlig siden fået et hav af mails og beskeder fra kvinder der takkede mig, og som følte at dét at jeg delte min/vores situation, hjalp dem til at komme videre, og til ikke at føle sig alene. Det betyder virkelig meget for mig at kunne gøre en forskel.

Jeg ved godt at mange offentlige personer, især bloggere, ikke har noget imod at dele deres ‘projekt’ baby – nogle tager endda graviditets-test “offentligt” i form af vlogs osv – og hey, al respekt, man skal bare gøre lige som man føler er rigtigt for en selv – jeg synes det er MEGA fedt at der sidder nogle derude og deler det hele – og skide spændende at følge med i iøvrigt. Desværre er jeg anderledes, og lige så åbensindet, er jeg altså dog ikke. Jeg deler meget, det gør jeg, men jeg kan også godt lide at have en smule privatliv. For tro det eller ej – det har jeg faktisk.

 

Jeg elsker at lade jer følge mig, og jeg elsker at dele mit liv på godt og ondt med jer, og jeg håber at i vil udvise forståelse for at i først får det at vide når tiden er til det – der er heldigvis en h… masse andre spændende ting i kan følge med i, som sker i mit liv fortiden. I er awesome, og TAK fordi i følger med! Bloggen får flere og flere læsere, og jeg har så mange fede indlæg klar til jer.

 

^Her var jeg et par uger fra at føde lille A – se lige C’s skæg! Han lavede jo et væddemål med en eller anden, om at han skulle lade det vokse hele min graviditet. Gad vide hvad han finder på næste gang, haha

Kærlighed.

30 kommentarer

 • Millesmor

  Hej Geggo!

  Jeg Synes jeg så noget inde på din IG om nogle der havde spurgt til jeres flytning. Skal i flytte igen?
  Hilsen millesmor🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Mortensen

  Du er bare en skøn pige og fedt du stadig holder på din ret til privatliv, offentlig eller ej…💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, folk lyder da godt nok også enormt plagsomme 😀 At have lov, at dele når man selv ønsker, er et privilegium alle har, gudskelov.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilian

  Sådan Geggo. Respekt til dig for du værner om dit privat liv. 👍🏻 Mange 💕hilsner til dig og dine kære. Lilian 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Forstår dig fuldt ud. Der skal bestemt være plads til jeres privatliv. Det kommer ikke os ved, hvornår I vælger at få en baby mere ☺ det håber jeg da, at folk forstår ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Hej vil bare sige det vildt godt skrevet , men det er nok bare osse dumt og spørge ved jo godt når du er klar får vi det af vide….❤️👍❤️😘❤️👍go sommer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Kan ikke sætte mig ind i, at det skulle være synd at få børn med stor aldersforskel.
  Har selv søskende der er en del yngre end mig og det har både og jeg nydt godt af.
  Der er 5 år imellem mine børn. Sådan blev det og vi har ikke klar til nr. 2 tidligere. Vi nød Tilgengæld alt med den ældste og så nåede hun at blive så stor at hun vidste hvad det betød der kom en baby.
  Held og lykke med det, så tiden kommer 👶🏻😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit

  Hej Geggo. Jeg vil gerne dig ret i alt du skriver. Jeg har selv prøvet miste 2 børn, så jeg kan godt forstå du vil være privat med sådan noget. I dag har vi 2 piger hvor denne er 4 år og den anden 2 år ligesom din pige og der er kun 23 mdr. Mellem dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  No rush! Jeg har en søster som er 10 år ældre end mig, og vi er absolut bedste veninder, hun er den jeg stoler aller mest på, så op i røven med at “der må ikke gå for langtid, ih og oh…” – iøvrigt, pisse godt indslag! Bliv ved med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil nielsen

  Så godt skrevet geggo du skal bare blive med den måde du gør det på vi venter spændt med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Forstår dig udemærket søde Geggo selvfølgelig skal man lov at have privatliv selvom man er en offentlig person og noget som planlægning af et nyt familiemedlem vedkommer kun de allernærmeste 😉 der er 5 1/2 år mellem mine piger som nu er voksne med egne børn og jeg må sige at de to altid har og har haft det mest forrygende forhold. Jeg ønsker dig og din familie en dejlig sommer. 😎☀️
  Xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina wollmer Jensen

  Undertegnede valgte ligesom du ikke at fortælle den store verden at jeg var gravid, før jeg var ca.16 uger henne med min første guldklump 💙
  Med min Nummer 2 guldklump kunne jeg ikke skjule det længe før maven viste tegn på liv, ca 8 uger. Det er ikke fordi at jeg tog mere på, det blev bare visuelt hurtigere synligt med nr 2 💚.
  Der er præcis 2 år minus 14 dages alders forskel på mine drenge 💙💚
  Jeg er af kvinde den type som elskede min graviditskrop, hold op hvor jeg nød at være gravid, trods vægtøgning, var jeg stolt og beriget af kærlighed 🙏🏼🙏🏼 Livet som mor til 2 er fantastisk!
  Da jeg fødte nr 2 i år 2017 boblede min krop af kærlighed, som med min førstefødte søn, at jeg ved første sekundet elskede ham lige så højt som min førstefødte, ubeskrivelig stolt 💚💙….
  3′ dagen er altid tude dagen pga bla hormoner mm. Jeg tudet i en hel uge, nej det var ikke en fødselsdepression, men glædes tårer 💙💚 mine drenge er de smukkeste, klogeste det skønneste, kreative sjæle, omsorgsfulde, ja.., Man kan blive ved ☺️
  Det mest fantastiske der er sket i vores liv, er vores vidundere, og de har så meget glæde af hinanden💙💚 jeg kan varmt anbefale børn med søskende ❤️
  Kys kys kys ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare mig

  Der er 13 år imellem min ældste søster og jeg, og vi har det bedste søskende bånd! Så der er intet med at stresse❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina witzke grand

  Super skrevet 😊
  Forstår godt i venter lidt endnu da i også skal åbe nyt sted 😊
  Min søn er født 3/6-16 og vi venter en lillebror til december 😊
  Synes max 4 år imellem
  Der er 3 år mellem mig og min bror og det synes jeg er okay 😊

  God vind med alt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Sådan Gegs – godt skrevet og godt begrundet!! Elsker at følge både dig, Cengiz og Linse på IG og på TV3 😍 I er de bedste! Kram fra Danmarks største Brygge-fan ✌🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Meget forståeligt Geggo. Jeg havde 3 misset abortion imellem 1 og 2 og fandt da ud af, hvor sårbart livet kan være. Jeg har nu fået en dejllig lille søn August, og han var hele ventetiden værd. Denne gang fortalte jeg heller ikke før jeg var 12 uger henne og jeg er ikke engang en offentlig person. Men det er bare så personligt, og folk er bare så nysgerrige. Nyd lille Alba!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så godt skrevet 👍 i har godt tid og jeg har en søn som er 7 år som er enebarn det er førest nu at mig og min kæreste prøver at få nr 2 men man skal huske at nyde den 1 man får

  P.s er orbilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Selvfølgelig rager det ikke andre om i skal/vil have en mere. Eller hvornår, for den sags skyld.
  Jeg vil lige påpege, at det med nr 2 kan være lidt “farligt” 😂🤦‍♀️ Pas på. Vi havde fået Liam den store i 2013, så blev jeg gravid igen, det var jo dejligt, da vi helst ikke ville have han skulle være enebarn… MEN nr 2, blev til nr 2 OG nr 3 😱😱😂😂 værsgo, her fik vi tvillinger. Uden at have andre tvillinger i familien. Så i 2015 fik vi Max og Simon. Livet går ikke altid som det er planlagt eller ønsket 😂😂👍 held og lykke, når i kommer dertil, hvis i gør.
  Ps. Det kan anbefales at få dem en af gangen 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Jeg synes det er helt fint, og selvfølgelig skal i ha noget privatliv også 😊
  Jeg har 5 år mellem min nr 1 og nr 2, dog kun 1 år imellem nr 2 og 3 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det rager heller ik “os” ser frem til når Du popper nyheden til den tid 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Så godt skrevet👌🏻 Og i har god tid, der var 5,5 år mellem min lillebror og jeg og det har vi som søskende bestemt nydt, så dejligt som storesøster at kunne være med til det mere ved sin lillebror synes jeg, så alt har sine fordele og ulemper😀
  //Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Augustsen

  Synd at få dem for langt fra hinanden? Det har jeg jo aldrig forstået. Jo de har nok rigtig meget glæde af hinanden med 2-4 års mellemrum, men jeg har en søster der er 7 år ældre og en der er 14 år ældre. Vi har et skønt forhold ALLE sammen. Du skal bare have alt det privatliv som du har behov for, og det skal folk altså snart bare prøve at forstå. MEN MEN MEN når i laver SÅ lækre børn så kan jeg dælme godt forstå at i skal have en mere 😛 God aften herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Desværre tænker 9 ud af 10 ikke over deres kommentarer, Der er så også sådan nogle som os som inderligt bare gerne vil have barn nr. 1 men har svært ved at blive gravid. I en alder af 28, eget hus og gift med en mand jeg har været sammen med snart 7 år, får jeg ca en kommentar med på vejen 5 gange om ugen – og JA det er foruden festlige lejligheder osv. Øv hvor kommentarer sårer nogle gange og egentlig bliver ved med at fastholde en i det tankemylder som man inderligt prøver at slippe væk fra. Selvom folk spørger i god mening er det bare aldrig særligt rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Bundgaard

  Hvordan gør man det med at fælge bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Lad de kommentarer flyve over hovedet! Vi har en pige på 3 år (juni 2018) og folk er også meget “efter” os om vi ikke snart skal have en til, for det er jo synd for hende at hun bliver så stor og det er jo også bedst at få dem tæt på hinanden. Man skal altid mærke efter hvad der er bedst for ens egen familie og en selv, og det vigtigste er at I føler det går som I gerne vil.
  Fedt at melde ud, så folk forhåbentlig kan blande sig lidt udenom!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Regitze

  Synes det er fedt skrevet geggo 👌🏻
  Synes også det er godt det er noget i ville hold for jer selv fordi man skal jo også havde føles er vi klar til nr 2 så jeg forstår dig fuld ud og er store fan af dig 😍
  Hilsen her fra 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi har 7,5 år imellem vores drenge og det har bare været det bedste for os, og de er bare så glade for hinanden og der har aldrig opstået noget med at der er nogle der har følt sig overset, og man har haft tid og overskud til begge to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er nemlig så personligt og kommer jo egentlig kun jer ved. Folk forstår ikke hvor grænseoverskridende det spørgsmål egentlig kan være. Personligt har vi selv et barn og vil kun have et barn. Jeg mødes SÅ ofte af kommentarer som “det er synd for jeres barn, at det ingen søskende får”…. men årsagen er så personlig og derfor gør der mega ondt på os, når folk siger sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er pjattet du bare melder klart ud, jeg følger med både i på Blogger og på insta. Det er fanatisk og se hvordan i som familie for det hele til at løbe rundt, og hvordan A er med i det. Kæmpe high five til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er det godt brølet. Det må altså være lidt irriterende at få det spørgsmål så tit, og det er jo fuldstændig op til jer hvornår nr 2 skal komme. Så 👍👍 herfra 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min top 7 serie-liste