11 hurtige (okay langsomme) om mig

Lær et sprog i udlandet med EF Sprogkurser + jeg har en vild konkurrence til jer!

Vil du lære sprog på den absolut mest intense måde, med kurser som er skræddersyet efter dine mål og interesser? Vil du møde folk fra over 100 andre lande, få nye venner og samtidig aldrig køre sur i undervisningen fordi dit sprogkursus inkluderer fritids-aktiviteter, udflugter og vidtfavnende rejseoplevelser? Så får du her den VILDESTE konkurrence! EF Danmark udlodder lige nu og her 4x gavekort til en værdi af 5000,- til et valgfrit sprogkursus.

 

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke er højt uddannet – jeg har kun en 10. klasse – men hvad mange ikke ved, er at sprog altid har interesseret mig. Jeg har altid været en stræber i skolen til grammatik og sprog, fordi det fangede mig – matematik gad jeg ikke (en ting jeg virkelig fortryder idag, det har bidt mig så meget bagi) – men jeg var faktisk en af dem der tog ekstra timer i bla. Spansk og Engelsk. Sprog har altid fanget mig, og jeg har altid fået gode karakterer i de sproglige fag. Jeg ville sådan ønske jeg havde kendt til noget som Ef Sprogkurser for nogle år tilbage – for der er ingen tvivl om at hele pakken de tilbyder, tiltaler mig SÅ meget! Hvis du læser hele mit indlæg, vil du forstå hvorfor. Det lyder så crazy fedt, hvis man gerne vil lære sprog, og skabe venskaber samtidig. Skulle jeg afsted nu, havde jeg valgt at rejse til Costa Rica og lære Spansk. Det er der ikke ét sekunds tvivl om. Ej, det gad jeg godt!

Kort fortalt, er EF Sprogkurser ikke bare almindelige sprogkurser – det er højt intensive kurser der foregår i verdens største byer rundt omkring i hele verden. Du får altså både lov at lære, rejse og opleve. EF Sprogkurser tilbyder innovative, fleksible kurser som skræddersyes efter dine mål og behov – hvad enten du ønsker at fokusere på at lære sprog generelt, uddannelse, karriereudvikling, eksamens forberedelse, eller andet. Det som jeg tror mange vil finde super interessant ved lige netop EF’s sprogkurser, er at det ikke bare handler om at lære. Det handler også om at møde nye mennesker – fra 100 andre forskellige lande faktisk – at opleve kulturen, at mærke landet du vælger, at komme på vidtfavnende oplevelser, at grine og hygge sig – og selvfølgelig at intensivt lære. Det er den perfekte kombination, hvis du spørger mig. Kunne jeg skrue tiden lidt tilbage til da jeg havde mere tid imellem hænderne, og nogle havde fortalt mig om EF Sprogkurser for nogle år tilbage, så er der så absolut ikke et sekund tvivl om at jeg var taget afsted mere end én gang. Jeg synes det lyder så overdrevet fedt altså. Det lyder heller ikke besværligt: EF Sprogkurser hjælper dig med alt fra flybilletter, visum, afhentning i lufthavnen, måltider og alt indenfor rejse og sygedækning. Du skal egentlig kun koncentrere dig om dit studie. Holdene er på mellem 12-15 elever (max 17) – det er altså relativt små hold der sikrer dig den mest intense undervisning, og masser fede sociale aktiviter samtidig. 11 sprog, 50 destinationer i hele verden med +100 nationaliteter fra hele verden. 

 

Du deltager super nemt i konkurrencen ved at bestille en (gratis) brochure: DELTAG LIGE HER! 

         Regler for konkurrencen:

  • Den løber til og med d.31 august.
  • Rejsen skal bestilles inden d.28 september
  • Afrejse skal finde sted inden d.1 september 2019
  • Du skal være 16+ og bo i Danmark for at deltage

Kærlighed.

geggo_signatur
   

1 kommentar

  • Karina

    Jeg var på sprogskole med EF tilbage i 2005, og det var sådan en fed oplevelse, det kan klart anbefales

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 hurtige (okay langsomme) om mig