Lær et sprog i udlandet med EF Sprogkurser + jeg har en vild konkurrence til jer!

Ugens smølfespark

Yes, som navnet rigtigt indikerer: Det er tid til…

 

‘Ugens Smølfespark’

(…indsæt selv lykkehjulet lyden, ‘pppcchhhhwww… dydydydydydydydy-DY’

 

Jeg er normalt hende den så’n lidt lalleglade, super-optimist, der dog KAN have skarpe meninger, og, bevares, tiltider være en lille-bitte-smule skrap – men jeg har sådan brug for at dele smølfespark ud verbalt. Rowli rowli – vi er ikke ud i at hænge nogle ud, eller svine nogle til, jeg er ikke den typiske realitydeltager der søger drama og konflikter, det er mere det over-ordnede billede vi skal kigge på, for dayyyuummm der er mange derude der liiige fortjener et smølfespark eller 2. Eller 3… Eller bare 1 hårdt. På næseryggen… Arrrrrhh hva… Men jo.

 

Denne uges 3 (ret vigtige) smølfespark går til:

Mænd med sokker i sandalerne.

 

“Øh undskyld Gegs, men Cengiz går da med sokker i sandalerne!?” Og ja… Du kan lige tro at dette smølfespark også gør sig gældende for undertegnedes kommende mand… Altså, bare why? Hvis du alligevel skal have sokker på, så kan du da ligeså godt gemme dem væk i et par sneaks eller lignende – dine nedre pølser (de 10 stk af slagsen, bevares) får ikke luft med bomulds-sok anyway, så du kan ligeså godt droppe sandalen…

Og nej skat. Det gør det ikke mere okay at klipklapperen er fra Louis Vuitton. Sok i klipklap, er sok i klipklap, goddammit. Det må høre op.

 

“Kendte” der lokker følgere til ting og betaler med likes o.l

Influencers og andre offentlige personer der præmierer “heldige” (vær sød at gennemskue sarkasmen) følgere og “fans” med et like, et follow eller lignende imod en stemme, en nominering eller en kommentar på deres billede – hvad er det for en underlig byttehandel slash syret konkurrence at diske op med?

– Sæt dig ned.

 

Fly-passagerer med lugte-madpakker

 

Kan vi lige lynhurtigt blive enige om at det bare aldrig bliver okay at medbringe frisk spege-dreng, makrel i tomat eller daggamle frikunser på 10 m2 flyver (eller hvor meget det nu er) hvor man sidder pænt meget mega tæt, fordi man gerne vil spare de 45,- en sandwich koster i lufthavnen? Kære Mogens – du må leve med knurre-mave de 3,5 time det tager til Mallorca, eller spise det inden du går ombord. Vi kan jo dårligt trække vejret, og ender med at ligner fluer lukket ud af syltetøjs-glas når vi lander, febrilsk snappende efter vejret. #stoplugtemadpakkeriflyvere

 

Nåmen… Det var faktisk bare det. Jeg er vild med smølfespark, og vil da lige lynhurtigt understrege at jeg mener dem dybt seriøst (okay okay jeg uddeler dem ikke i levende live, nøjes med verbalt her på bloggen hvor jeg kujon-agtigt kan skrive alle mine strenge tanker ned) – men at de naturligvis skal læses som med et smil på læben… Mere inden i stikker i “slap dog af” og “vi skal alle have lov at være her” mode – for årf cåååårse skal vi sgu da det…!:-)

 

Kan i have det dejligt 🙂

 

 

 

 

Kærlighed.

10 kommentarer

 • Stine

  Åhhh jeg har aldrig været mere enig – særligt med det første smølfespark 😂😂 Min mand insistere os på sokker i klip klapper og (jamen jeg dør faktisk lidt bare ved at sige det) sine mega klamme, grimme og total ulækre crocks (eller hvad fanden de nu hedder). Jeg har flere gange truet med skilsmisse men det virker ikke – og hvordan pokker lærer jeg min søn at det bare et total no-go når knægtens far gør det 🤔🤔😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Er der ikke også et smølfespark til modepolitiet, som har brug for at sige til dig at Cengiz har sokker i sandalerne? I mine øjne er det mindst ligeså provokerende, som sokker i sandalerne .. 😂 sådan lidt ‘holder du ikke øje med din mand’ – agtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Jeg giver dig så meget ret i alle tre ting har dog en mere (små børn der sparker til sædet foran dem i flyet som man selvfølgelig sidder på og forældrene har givet op med at forindre det sker så man er udsat for spark i ryggen hele turen uafbrudt) okay så man kan selvfølgelig så hvorfor siger man ikke bare noget? Jo det kan man godt men så man også helt sikker på moren træder frem og syntes man er den største kort der findes fordi man beder pænt om det må stoppe for deres barn kan jo ikke gøre noget galt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg har et emne mere der virkelig kan gå mig på. Her kommer jeg tit gående med barnevogn/klapvogn og får tit af vide at jeg bare kan flytte mig, Well jo det kan jeg godt du har bare 30000 gang nemmere ved det end jeg har med min store karredt foran mig 🤦‍♀️🤦‍♀️ Ta de 2 sek og vis lidt hensyn til mødre og fædre med vogne !’ 👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Smølfespark er det bedste i verden. Og særligt sok-i-sandal-mænd, bør være modtager af et sådant hver gang de forlader matriklen, iført sok og sandal.
  Men et godt råd! Pas på med at lade som om du vil give din søn et Smølfespark på næsten, medmindre din rummelige intelligens er bedre end undertegnedes… Jeg ramte.. Lige på næseryggen.. Og knægten fik 2 blå øjne…
  Æv for en dårlig mor!!!! 🙄😔😢😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Også nogle smælfespark her fra. Hehe…
  Pendler rigtig meget i tog, og der var en der havde hund med, det er også fair nok. Men hun havde givet den er pive legetøj… HELT ÆLRLIGT.? Og så der nogle der ser en film, det gør jeg også selv nogle gange, men så bruger jeg høretelefoner, så hele toget ikke skal høre det. Det samme når jeg høre musik. Men det skal lige siges ikke alle tænker sådan..?! Kunne man forstille sig en larm.?
  Stephanie geggo elsker at læse din blok 😍🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariel

  Hahaha, det hele er jeg 100% enig i. Goood dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Enig i alle tre !! Og når vi nu er på flyveren, kan vi så ikke dele smølfespark ud til dem der klapper når flyet lander ?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Det er desværre endnu engang min kommende mand 🙄😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hold kæft det er sjovt skrevet !!!! Fan fan fan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lær et sprog i udlandet med EF Sprogkurser + jeg har en vild konkurrence til jer!