Ugens smølfespark

Sweater-weather

Too early? Naaaa… Vejret begynder at falde i graderne, igår havde vi en (okay mindre) storm, undertegnede mistede al elektricitet i huset, og spørg mig lige om jeg var ved at tisse i bukserne… Er ikke vild med at leve som Amish… Man er så forvant ikke? Halvanden time uden strøm, og jeg sidder med armene om knæene i min seng, med et tomt blik der stirrer ud i luften, og føler hele jorden har forladt mig. Alt er godt igen. Jeg overlevede.

 

Sommeren har været (er…?) DEJLIG! Jeg gider ikke være en af dem der brokker mig, sagde jeg, og bandede solen og dens 400 grader langt f…. væk når jeg stod med en sur Alba på armen, en pose fra Meny i den anden og solbriller fra Gucci i håret der “årf cårse” røg bagover, som jeg selvfølgelig trådte på, for derefter at vade ind i Peter Edderkop’s ydmyge bolig med tilhørende buffet af spyfluer. Lortedag. Jeg kan faktisk godt lide at efteråret kommer nu…Hvis det gør. Jeg er ihvertfald forberedt, for seeeeee lige mine nye køb! Jer der er trofaste følgere, ved udemærket godt hvilken kærlighed jeg har til sweaters og jeg har altså allerede hamstret til de kølige aftener, hvor jeg skal sidde med en kop kaffe på min nye lækre altan (yes, vi flytter! JUHU!) i mine nye y-bluser… LOVE LOVE LOVE ALTSÅ!!!

TAKE MY MONEY!! 249,- HER

 

Beige lovin’ og så’n er det bare! 279,- HER

 

Kødpølsefarvet er seriøst 2018 farven – jeg elsker den! 249,- HER

 

JEG ELSKER PONCHOS!! Og denne her kostede kun 229,- ! Find den HER.

 

Elsker bare… Straight up. 279,- HER

 

 

Forelskede mig i denne her farve lige med det samme…. 259,- HER

 

Filippa K – savle savle…. HER

 

FARVEN, VENNER!! Jeg dør over den…. Måtte have den! 329,-  Find den HER

 

Jeg elsker karrygul…. 329,- Find den HER!

 

Læks, ikk? 229,- HER

 

Hvorfor er gul så fedt!? ELSKER!! Og prisen?? 179,- (#nemt) HER

 

JEG ELSKER DET HER PLAYSUIT!! Find det HER !

 

Farverne…. Så fedt! Find det HER

 

 

 

 

Kærlighed.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens smølfespark