Sweater-weather

Hjemlig inspiration, frem og tilbage.

Okay, som de fleste af jer nok har fanget – så ja! Vi skal flytte. Huset vi bor i nu, har vi boet i i 2 år (jeg føler virkelig ikke der er gået så lang tid…. STOP TIDEN!) – og er et vi har lejet, ikke et vi har købt. Flere har fået opfattelsen af at vi havde købt huset, men det er altså kun leje – vi vil ikke købe noget, før vi er sikre på at dér vil vi bo i mange, mange år. Jeg glæder mig SÅ meget til at rykke. Jeg har faktisk aldrig følt at huset har særlig gode vibes, for at være helt ærlig, har jeg aldrig følt mig helt hjemme her. Jeg ELSKER området i Dragør – og når vi en dag skal tilbage i hus, så er det hér vi rykker hen (ikke selve huset vel, men området).

Mange af vores ting skal vi have med, men ikke alt, feks vores sofa har vi foræret væk fordi vi hellere vil have noget lyst da det passer bedre til det nye sted – men jeg mangler srsly inspiration til gode møbel-forretninger! Jeg kender mest IKEA osv. Jeg tænker det er på tide at prøve noget andet, haha! Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet, og tænkte i samme omgang at smide lidt inspiration afsted til jer, venner: 

 

 

Vores sofaborde i marmor er jeg helt vild med – i er mange der har spurgt efter link til dem, og det får i HER

 

Og så faldt jeg iøvrigt over det her overdrevet fede ur i marmor til 205,- !! TRYK HER.

^^Det her er virkelig også fedt! Jeg elsker seriøst marmor… Fundet HER.

 

 

Jeg overvejer det her fine alfabet-billede ind til Alba’s værelse^^ Find det HER

 

I min søgen på plakater, faldt jeg så også over de her! Alba ELSKER jo dyr, og skal starte til ballet lige om lidt, så giraffen er totalt oplagt:

Find dem allesammen HER!

 

OG OG OG – så skal vi jo have gardiner! Her har jeg lige fundet ud af at man kan få gratis stof-prøver HER!

 

 

Overdrevet fed lyskæde, jeg købte med det samme jeg så den. ELSKER sådan nogle…! Link HER

 

 

EJ NEJ og så fandt jeg denne her skammel, hvor man kan få printet barnets eget navn på… TAKE MY MONEY!!! Link HER!

 

Alright, jeg stopper for nu… Send mig endelig inspiration til andre møbel-sider jeg bare må og skal kigge på! 🙂 Pssst. Snart kommer der bryllups-inspiration fra mig… Jeg planlægger jo helt vildt fortiden, og falder over så mange fine ting. 

 

Kærlighed.

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater-weather