Vild med kødpølsefarvet namsetøj...

Status på flytning

 

Vi er flyttet! Det har i nok bemærket på mine sociale medier, der har jeg flittigt glædet mig over det. 

 

Der er en del der har spurgt ind til det med at flytte fra hus til lejlighed, ikke mindst for hundene. Lad mig starte med at sige: Hele pointen med at flytte var at komme tilbage til lejlighed. Huset vi havde lejet fremstod noget “sommerhus” agtigt indvendigt, og jeg må ærligt indrømme at jeg ikke er klar (især pga min travle hverdag) til projekt “hold en have pæn”. Jeg synes der var enormt meget arbejde, især fordi at huset ikke var tiptop da vi flyttede ind  – så der skulle startes på en frisk, med helt grøn, muggen pool og ukrudt overalt. Vi ville heller ikke gå igang med den store renovering af det der nu engang var faldefærdigt (udover helt nyt badeværelse vi byggede) fordi det kun var leje. Vi har selvfølgelig haft 2 gode år i huset, dog uden nogensinde at have brugt poolen. Når det så er sagt, så kunne vi jo have købt eller lejet hus et andet sted efterfølgende – grunden til vi egentlig lejede huset istedet for at gå ud og investere i et, var at vi lige ville prøve “hus-livet” af – og vi fandt ud af, at det var altså bare ikke endnu. Så det var en rigtig god idé at prøve det af med leje, istedet for at købe! (God bless at min kommende mand er lidt mere praktisk og organiseret end jeg selv. Han tænker fremad.)

 

Vi er nu flyttet i drømmelejligheden. Den er knap 160 m2 (plus minus, jeg husker det ikke helt nøjagtigt) – 5 værelser, og med den lækreste beliggenhed på Amager (udover Bryggen!) – vores nabo er Amager’s (hvis du spørger mig) bedste hunde-strand, og vi har grønne områder overalt herude. Vores hunde er jo mega sofa-hunde, og Django var faktisk den eneste der gik i haven, uden at blive “bedt om det” – de to andre ville året rundt, hellere være indenfor (ja, jeg fatter det heller ikke). Haven var ikke særlig stor, og jeg bed mærke i at flere af mine følgere synes det var sindssygt ærgerligt vi nu skulle ud og gå flere gange om dagen (?), istedet for bare at lukke dem i haven – jeg håber og tror, at hvis de pågældende følgere, selv har hunde og have, kommer de forhåbentlig på ligeså mange ture som de ellers ville have gjort. Vi var altså ude og gå i skoven 3 gange om dagen – hunde skal jo stimuleres, og snuse, en have er altså ikke nok, venner. De skal ud og bruge deres sanser, mærke andre hunde, naturens dufte, og afmærke territorier. Nåmen, min point var egentlig at – vores hunde mangler ingenting her, tværtimod. Huset var 200 m2, men det var med den store udestue, og både over og underetage. I forhold til hvor vi opholder os mest, og brug af rum, så har vi kun fået mere plads. Django brugte lige en uges tid på at vænne sig til at gå i snor hen til områderne, sådan for real, og ikke kun på tur andre steder end Kongelundsskoven, han er jo født og opvokset i Dragør (han er Karma’s hvalp) – men det gik egentlig ret hurtigt.

 

Jeg er SÅ glad, faktisk lykkelig for at være flyttet. JEG ELSKER DET! <3 Jeg har aldrig været så glad et sted, og nej, det er ikke billigt at bo her – men det er hver en krone værd, for hold nu k… hvor er jeg fyldt med fred, og ro. Her er god energi, de helt rigtige vibes. I feel home… <3

Nu mangler vi bare at komme ordentligt på plads, få gardiner op osv – Rom blev ikke bygget på en dag, og med en travl hverdag tager tingene altid liiiidt længere tid… Jeg leder faktisk efter det bedste sted at købe tæpper til gulvet? (Ikke væg til væg, men under sofa og spisebord) – Mon i har nogle gode anbefalinger?

 

Så snart vi er på plads, får i en lejligheds-tour, jeg lover det! 

 

Bare en glad, mega opturs-Gegs herfra. GOD WEEKEND! <3

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighed.

22 kommentarer

 • sus

  geggo mange køber tæpper igennem ellos og de flotte – ellers er der også Ikea de har mange smukke tæpper
  tillykke med jeres nye lejlighed god vind fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ville nøjes med et fra ikea
  Så bliver man ikke så ked af at der spildes lidt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Lind

  Man skal gøre det, man er glad for, og det har I gjort.
  Jeg troede egentlig, at I havde købt huset, og da jeg hverken er aktiv på fb eller insta, har jeg ikke kunnet følge med. Godt I startede ud med at leje det… super fornuftigt!

  Du har ret… hunde skal på gåtur og ikke bare lukkes ud i haven – med mindre man måske har en skov eller strand som have 🙂
  Og så har vi også selv godt af de gåture.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Ellos.com har en fanstastisk home-sektion hvor de blandt andet også har smukke tæpper.

  Tillykke med jeres lejlighed! Hvor er det dejligt at høre at I har det godt ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville bruge garant. De har mange muligheder og prisklasser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Illumsbolighus har en vanvittig tæppe afdeling 😍😳🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Raed

  Hej Stephanie, jeg har faktisk en masse antikke ægtetæpper til salg, der er i fineste stand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi har købt i Ilva, de har simpelthen de fineste læder tæpper (det lyder nederen, men da jeg så dem var jeg solgt til stanglakrids :P) og ellers Ellos, men undgår helst dem alle andre har derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monique von Wowern

  Garant Valby er et super godt sted!! De har også en Instagram, du kam kigge lidt på og forelske dig i 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Laila tæpper, som ligger i Taastrup er klart et besøg værd 👍🏻Der har vi fundet vores og de har rigtig stort udvalg😃 De har en facebookside. Laila tæpper.

  Mvh Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg vil anbefale Ellos 🙂 Jeg synes de har en masse fine gulvtæpper til under spisebord og sofabord 🙂 Det er også til fine priser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Pedersen

  Ellos har mange lækre tæpper!👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nessa

  Hej Geggo, godt valgt! Det er et rigtig dejligt sted, bor selv lige i nærheden! 🙂 Er det leje lejlighed igen eller har I valgt at købe? Hvis du ikke ønsker at svare er det naturligvis også i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Kik efter tæpper af mærket Fraster – super fede ig fås i mange farver og mønstre ( lidt dyre, men super kvalitet) jeg har et der er 3 år gammelt og det kan ikke ses og har lige købt et magen til bare større – og man kan ikke se farveforskel på trods af der er 3 år imellem – forhandles bl.a. hos Garant tæpper.
  Dbh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jotex og Ellos kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jotex og Ellos kan anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S.

  Tak for en skøn opdatering😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Velkommen til 😊 her er nemlig super lækkert (ikke billigt nej-men hver en krone værd!) – her er liv, men på den rolige måde og man kan være helt sig selv! Lufteområder for hundene er også helt perfekt og det tager ingen tid at komme ned til hundestranden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til nabolaget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie enoch

  Stort tillykke med det nye hjem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  Nu har i mig tilbage hi hi. En lille pause har der været. Hvor er det skønt med den lejlighed. Vi bor også i lejelejlighed i Helsingør. Kom. Også fra et hus. Fandt du nogensinde ud af hvad der lavede den blodplet på din sofa i huset. Under alle omstændigheder får i noget mere frihed nu.. Hvad med mobber s træ i haven? Kærlig hilsen Henrik wellejus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Dalgaard

  Tillykke med jeresnyelejlighede, gælder mig du viser rund i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med kødpølsefarvet namsetøj...