Turen gik til London...

Svar på jeres mange spørgsmål

Efter aftenens premiere på sæson 14 af Familien fra Bryggen, har jeg fået SÅ mange beskeder fra jer – de fleste roser aftenens afsnit, jeg kan forstå i har lænet jer tilbage og følt jer underholdt, og det er netop hele pointen med at lave den slags reportage som vi laver! Jeg elsker at dele vores ting med jer, og jeg elsker at høre fra jer. I er altid så søde, og i er grunden til jeg bliver ved. Tak for jer <3 Uden jer var vi ikke hvor vi er. 

De samme spørgsmål går igen, og igen og igen… Derfor tænker jeg at svare overordnet på dem som går flest gange igen, her:

– Om i får at se omkring mine tanker om brudekjole, og om i kommer med til kjoleprøvning?

Absolut! I får selvfølgelig ikke den endelige kjole at se (det er bad luck, og jeg kan ikke rigtig sige til Cengiz han ikke må se Familien fra Bryggen – haha!) – men i får at se hvor og hvornår jeg vælger den. Det er ikke i Danmark, og det er en af de fedeste optagelser, synes jeg. Hold kæft det var fedt, når jeg tænker tilbage på det <3 Glæd jer!

– Om jeg er gravid?

Jeg er ikke gravid, nej. Vi snakkede om graviditet fordi jeg understregede at jeg netop ikke ville være gravid og brud på samme tid 🙂 Jeg har da taget lidt på, det har jeg! – sommeren har været ekstra god ved mig i år (okay okay, jeg har været lidt god ved mig SELV… Elsker mad…), og givet mig lidt chubs på mavsen, og også lidt ekstra på lårene. Det er ikke noget jeg på nogen måde er i panik over, det går som nok. Jeg er dog alligevel gået i forløb med en personlig træner, så jeg kan blive tiptop klar til brylluppet, og for at det ikke tager overhånd, haha.

– Hvor er vores halskæder fra?

Rigtig mange af jer har bemærket Cengiz’ og jeg har runde halskæder, med diamanter i. Nogle har gættet på den er fra Mai Manniche (no way José!), andre gættede på samme sted som det lille A jeg har er fra – men de er begge specialdesignet, altså costum-made, af en diskret lille guldsmed på Amager, som ikke ønsker sit navn nævnt til offentligheden da de kun ønsker inside-kunder. Det har vi, naturligvis, valgt at respektere.

– Hvor er min armygrønne bluse fra?

Den er (vistnok!) fra Bubbleroom, (tryk på linket for at komme direkte derind) jeg tror dog ikke den er til at finde på siden længere. Men prøv at kig 🙂

– Hvor spiste vi brunch?

Det gjorde vi på (hvis du spørger mig) Bryggen’s bedste café, Café Alma.

– Hvilke vipper har jeg på da jeg sidder i synk (interview) i aftenens afsnit, med den armygrønne bluse?

Det er Lotuslashes i style ‘Dolly Doll’ – de har en næsten usynlig kant, og derfor kan de bruges uden liner, til blot at forlænge og kun meget mildt give volume da de blender helt ned i ens egne vipper. De koster 149,- på lalotusshop.com

Kærlighed.

7 kommentarer

 • charlotte andersen

  Hej Geggo, Jeg tror aldrig jeg har set en kvinde som dig der er blevet så smuk med aldren nu må du ikke misforstå du har altid være smuk men i dag er du gudesmuk syntes bare lige du skulle vide det Hilsen Charlotte Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er hele dit fine sæt fra du har på i familien fra Bryggen hvor i er i Spanien😍 det der satin noget,det nogen også kalder “nattøj”. Det så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor har du købt de bukser, du har på hvor i er nede i lalotus om morgenen? 🙂
  PS. Mega fedt program!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Skønt I er tilbage 😍 og kanon start!

  Sidder lidt med det spørgsmål om hvad det 7 tal Cengiz går rundt med står for? Er det ham fodboldspilleren eller? 😅
  (Ret mig hvis jeg er helt gal på den) men:
  Officiel par den. 12 Oktober (2014)
  Alba født den. 5 Februar (2016)
  Forlovet den. 10 Januar (2017)
  Og Vegas gift den. 19 September (2017)

  -så lige der kan jeg ikke få det 7 tal placeret 😂

  Men en anden ting som er helt fair hvis du ikke vil svare på, men har du tænkt over ang. det bryllup at det skulle have en forbindelse til en af jeres datoer I har sammen eller er du/I lidt lige glad med sådan noget?

  Igen, skønt I er tilbage! ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Tusind tak for en skønt program. I er en herlig familie at følge 💜💚
  Skal du til kleinfeld og være med i say yes to the dress USA? det ville være for vildt!! 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Super skønt I er tilbage!! 😍 og kanon fed start.
  Jeg sidder lidt med det spørgsmål om hvad 7 tallet Cengiz går rundt med står for? Er det for ham fodboldspilleren eller? 😅
  (Ret mig hvis jeg tager fejl) men:
  Officiel par omkring den 12. Oktober (2014)
  Alba er født den 5. Februar (2016)
  Blev forlovet den 10. Januar (2017)
  Og Vegas gift den 19. Septemer (2017)
  -så lige der kan det 7 tal ikke rigtig stamme fra tænker jeg.

  Men et andet spørgsmål som er helt fair hvis du ikke vil svare på, men har du i tankerne om at brylluppet skal ligges på en af jeres datoer som I har sammen, eller betyder det ikke så meget for dig/jer? ☺️

  Igen, skønt I er tilbage ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik wellejus

  I er så søde og det er skønt i er tilbage. Håber vi ses i jeres salon.. K h Henrik wellejus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen gik til London...