Svar på jeres mange spørgsmål

Se før/efter billede af mine øjne + svar på spørgsmål (round 2)

Afsnit 2 har lige været sendt – jeg skal være helt ærlig og indrømme at jeg slet ikke har set det. Jeg sidder i Miami, hvor jeg er på ferie med C og A, og nyder totalt kvalitetstid bare os 3. Skønt! Jeg ved dog selvfølgelig hvad aftenens afsnit omhandlede (i grove træk) – jeg var der jo da de blev optaget, haha.

Først og fremmest, for lige én gang til at svare på det spørgsmål jeg har fået over 25 gange i min Direct på instagram idag:

Hvor er min halskæde fra?

Vores runde halskæder er costum-made af en lille diskret guldsmed på Amager som vi kender – de ønsker ikke deres navn nævnt offentligt, da de kun vil have insider-kunder. Sorry guys!

 

Næste spørgsmål som gik igen flere gange er mit tøj – hvor det er fra.

Jeg bliver nødt til at have billeder af det i mener, for mange gange skriver i “hvor er din røde kjole fra?” og jeg har ingen anelse om hvilken i mener, især ikke når jeg ikke har set afsnittet 🙂 Det kunne i selvfølgelig ikke vide – men det er ALTID en god idé at vedhæfte billede af det tøj i ønsker link til – for jeg vil altid gerne give det, jeg skal bare vide hvilken i snakker om <3

 

Hvem skal føre mig op af gulvet til brylluppet?

Det skal min dejlige onkel, Mikkel, selvfølgelig. Han er den tætteste mand jeg har i mit liv, udover Cengiz, og jeg er vokset op med ham somom han var min bror. Jeg elsker ham så højt.

 

Har vi kamerahold med i Miami?

Nej, denne gang er det bare os. Jeg elsker at have kamerahold med, fordi jeg jo godt kan lide at lave tv, men omvendt er det også ganske lækkert bare at være os engang imellem. Det er tiltrængt med noget ferie og familie tid <3

 

Og nu til noget helt andet… Min øjenlågs-operation! I er hundredevis der efterspørger før/efter billede, så det skal i selvfølgelig have. Da jeg fortalte jeg skulle have foretaget operationen fik jeg overraskende mange beskeder og kommentarer med folk der absolut ikke synes jeg havde brug for det. Jeg synes nu at det er ret tydeligt på billedet her, at det har gjort noget rigtig godt for mine øjne. De er også VANVITTIGT dygtige, der hvor jeg fik det lavet, skal det lige siges. Jeg var i de tryggeste hænder, og jeg er helt overrasket over hvor lidt smerter og ubehag jeg havde ved ophelingsprocessen. Der er vildt mange af jer der gerne vil vide hvor det er lavet – jeg er dog i tvivl om jeg må offentliggøre det – så jeg vender lige tilbage når jeg har talt med kirurgen 🙂 Nogle spørger også om jeg selv har betalt eller fået det af det offentlige – jeg har selv betalt hele beløbet på omkring 12.000,- Jeg er SÅ glad for jeg gjorde det!!

 

 

Billedet må IKKE bruges, kopieres eller gendeles. 5 uger efter operationen – arret kan stadig ses, det er dog stort set forsvundet nu. Når jeg har været til allersidste eftertjek får jeg før/efter billederne af kirurgen, og lægger dem på mine sociale medier 🙂 

 

 

 

 

Kærlighed.

15 kommentarer

 • Emina

  Hej.
  VilKen klinik har du opererat ögonlocket?
  Tacksam för svar!
  Mvh Emina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Conny

  Sikker på du bliver glad for at du har fået det gjort, Har selv fået lavet det, og samme sted , Han er den bedste , Og man føler sig helt tryg i deres hænder, Så tillykke med dine nye øjne, ser klart en forbedring , God dag til dig og din skønne familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej gekko, hvor er det bare blevet flot :-k)
  Jeg vil gerne have lavet samme opration må man spørge om hvor du fik det lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga Hansen

  Hvad med de øgenavne son Gekko, Burger osv. Hvad kommer de af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvor er dit resultat efter operationen bare blevet flot! Håber virkelig du må offentliggøre hvor du har fået det gjort. Jeg har selv meget tung øjenlåg – så tunge det ikke varer længe før de kommer ned i synsfeltet. Men er skide bange for det ikke bliver pænt, da min mors resultat ikke blev specielt godt da hun fik det gjort for ca 10 år siden.. vil derfor finde et sted hvor de bare er knald dygtige ❤️🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Jessen

  Hej hej 😀 Kan kun sige at det bliver du glad for. Jeg har selv fået det gjort 2 gange 😲 Skidtet vokser jo😬. Første gang da jeg var 29 og anden gang 10 år senere. Nu er jeg så 46 og det varer nok ikke længe før det skal gøres igen. Min mor turde kun a første gang og jeg lagde mærke til hvor små hendes øjne var tilsidst 😟. Hun lignede nærmest en kineser 🤭. Så du bliver glad for din operation 😘. God dag til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ser super flot ud og forstår godt hvorfor du gjorde det.. jeg håber du må fortælle hvor du fik det lavet- jeg vil så gerne også have min løftet men tør ikke rigtig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Xenia

  Hej Stephanie
  Ikke fordi jeg vil vide hvor din halskæde kommer fra, men hvad er den lavet af?
  Er det guld med diamanter der former et “A” eller er det guld med hvid “maling” eller??
  Cengiz har også en lang halskæde med et 7 tal på, ikk? Hvad betyder det? 🙂
  Elsker dine indlæg og at følge jer på Insta 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Karma

   Hej! 🙂 Begge vores kæder er lavet af 100% 18 karat guld (ikke belagt), og med gravering der er isat diamanter i en topkvalitet (så skinner de pænest, og når de er så små er de ikke voldsomt dyre, så det kan godt betale sig) Dejligt du kan lide at følge med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Kan se en kæmpe forskel, ser super godt ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hold nu kæft det ser godt ud!!!! Tillykke med det!! Får virkelig lyst til at gøre det samme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Når man ser før billedet, så kan jeg godt forstå du gerne ville have det lavet! Det ser fantastisk ud! 🌺👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Hvordan ser dit ar ud nu, er det meget tydeligt når du har lukkede øjne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivalu

  Hej Stephanie
  Jeg er nysgerrig omkring hvad prisen er for og opererer øjnelåg 😊 overvejer det selv,da mine hænger meget.
  Mvh ivalu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Hansen

  Hej
  Kunne rigtig godt tænke mig at imperiums du har fået foretaget din øjenlågs operation hvis du vil dele dette? Går nemlig selv med tanken om et lille løft af et træt øjenlåg 🙈
  Dine øjne stråler endnu mere efter de har fået det lille indgreb 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på jeres mange spørgsmål