Et besøg i BABIES"R"US - jagten på den perfekte klapvogn og fantastisk service.

BABIES”R”US vinderen er fundet + før/efter billede af A’s værelse

Reklame for BABIES”R”US.

 

BABIES”R”US er TOYS”R”US’ helt nye baby-univers. Her kan du få alt til den lille, både legetøj, klapvogne, tøj, dukker, praktiske ting, sengetøj osv. osv. Hver gang jeg er ude hos dem, får jeg lyst til at få flere børn, ærligt, mine æggestokke skriger, og jeg kan virkelig ikke vente til jeg skal på ægte baby-shopping igen! (“Slap af skrukke dame”, i know, men jeg glæder mig virkelig) Heldigvis er der også masser lækre ting jeg kan shoppe nu, feks. til børneværelset, vores nye klapvogn har vi fundet hos dem, og Alba er helt vild med bla. deres økologiske OYOY-bamser. Jeg har lavet et lille udpluk af nogle af de musthaves jeg elsker på deres hjemmeside (der er links under billedet):

 

1: Legekøkken i de fineste farver HER.

2: Moonlight & melodies ugle HER.

3: Unicorn tavle HER.

4: Fineste ammepude for my breastfeeding moms out there <3 Iøvrigt også en babypude som bebs kan ligge på maven på osv HER.

5: OYOY panda-sparebøsse HER.

6: OYOY mini-puf HER.

– Se mere fra sortimentet i det lækre økologiske mærke OYOY her.

Jer der følger med på Instagram så at jeg er gået igang med at indrette Alba’s værelse i vores nye lejlighed. Der er stadig lidt der skal laves, og sættes op og gøres ved – jeg er absolut ingen handywoman, og C skal derfor lige have boret nogle ting for mig, meeeen vi er godt på vej, og jeg synes faktisk allerede nu, at det er blevet rigtig fint! Jeg lovede jer et før/efter billede, og det skal i selvfølgelig have:

 

Før:

Efter (der mangler stadig lidt):

Alba har selv fået lov at vælge bamserne, og som mange andre børn, så er hun stor fan af dyr, og valgte selvfølgelig:

Ms. Ruth“, “Pingvinen Pingo“, og “Daisy hund“. Links til mange flere i samme kategori finder du HER.

Øvrige ting på værelset: 

OYOY retro dukkeseng HER.

OYOY dukke sengetøj HER.

OYOY ‘a piece of cake’ madras HER.

OYOY sparebøsse, Ninka HER.

Petite Nuit Junior tipi telt HER.

 

….OOOOG nu til noget jeg ved mere end 400 af jer har ventet på, nemlig:

VINDEREN AF EGGSTROLLER KONKURRENCEN!

Trommehvirvel tak… Vinderen ved tilfældig lodtrækning blev:

Nanna Højberg – tillykke du har vundet en Eggstroller! Du vil høre nærmere fra BABIES”R”US på den mail du har angivet ved kommentaren. 

 

RABATKODE: Hvis du var en af de +400 der deltog i konkurrencen uden at vinde, eller måske en af dem der ikke deltog, får du her en rabatkode som giver 15% rabat på hele BABIES”R”US‘ sortiment. Rabatkoden du indtaster er: BABIESRUS2018 – koden giver som sagt 15% rabat, frem til og med 31/1. Så der er altså lidt at spare på julegaverne (og man må også gerne give sig selv, husk liiige det!)

OBS: Koden gælder KUN online på BABIES”R”US’ webshop, ikke TOYS”R”US’ sortiment, og koden skal altså indtastes i kurven – du skal derfor trykke på ‘SE KURV‘ når du har shoppet, for at få muligheden for at indtaste rabatkoden, du skal ikke gå direkte til betaling. Husk iøvrigt at trykke på ‘indløs’ og ikke knappen ‘enter’ – for den skal liiige registrere koden.

 

 

Tilmeld dig BABIES”R”US‘ sms-klub, og få et rabathæfte på din mobil med unikke tilbud, og vær dermed sikret de allerbedste rabatter. Skulle BABIES”R”US feks. have rabatter på et produkt, får sms-klub medlemmerne altså en bedre rabat end alle andre, på det pågældende produkt. Oplys dit tlf nr ved kassen i butikken. Hvis du ikke fik gjort det da du var på besøg i butikken, kan du sende en SMS med teksten BRU til 1272. 

 

Kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et besøg i BABIES"R"US - jagten på den perfekte klapvogn og fantastisk service.